FC25 po meczu wywala do menu
Polish:
Witam, mam problem malutki po każdym meczu mnie wyrzuca do menu głównego, nie ważne czy wygram czy przegram za każdym razem. Dzisiaj miałem taka sytuacje iż grałem wyzwania na meczach towarzyskich i wiadomo każdy po golu wychodzi z meczu no i też wychodzę żeby nie marnować czasu i swojego i przeciwnika tak. Po kilku razach miałem taka wiadomość po czym zostałem odesłany do menu głównego: W tej chwili połączenie z trybem Ultimate Team jest niemożliwe. Wrócisz teraz do głównego menu. Wchodząc z powrotem na UT wyskakuje że mecz ostatni został opuszczony i został oddany walkowerem, który był wygrany. Chciałem również dodać że to nie problem z moim łączem, ponieważ mam bardzo dobry internet
English:
Hello, I have a small problem, after every match it throws me back to the main menu, no matter if I win or lose every time. Today I had a situation where I was playing challenges in friendly matches and, of course, everyone leaves the match after a goal, so I leave so as not to waste both my and my opponent's time. After a few times, I received this message and was sent back to the main menu: Connecting to the Ultimate Team mode is currently impossible. You will now return to the main menu. When returning to UT, it appears that the last match was abandoned and was given a forfeit, which was won. I also wanted to add that it is not a problem with my connection, because I have very good internet
Dostałeś soft bana na granie przez to że rozegrałeś 30 meczów w bardzo krótkim czasie. Ja odczekiwałem 5h po dostaniu bana i mogłem już grać.