kubrys55
2 months agoRising Newcomer
fut
gralem przed chwila mecz w mistrzostwach przy wyniku 3-1 dla przeciwnika gra się zacięła nie z mojego powodu I wywaliło mnie do menu zaliczając ten mecz jako przegrany przy tym nic z zadań nie został...
Witaj
Tutaj akurat nic nie da się zrobić
Jak z kazda rzecza
Oni nie potrafią zrozumieć, że nikt nie obraża się na przegraną. Tu chodzi o to, że jak się gra 2 połowę czy mecz za 20min, to nie da się nagle wszystko zapomnieć i nie umieć podawać, strzelać,a zawodnicy zapominają o swoich ustawieniach. Widać, że ktoś zaczyna ingerować w rozgrywce i jeśli nie pomaga innym,to utrudnia tobie. Ślepy by tego nie zauważył
No dokładnie ale cóż nie mozesz tak uwazac bo zaraz cie ucisza. Jesli utrudniaja rozgrywke tylko tobie to ułatwiaja przeciwnikowi. Polecam odstawic ich produkcje to ta edycja przesadziła o tym. Gadaja o uczciwosci i czystej rywalizacji ale pamietajcie ze jesli wydacie na gre wiecej pieniedzy to bedziecie mieli przewage nad innymi w postaci: 7 dni dostepu wczesniej niz inni ktorzy kupili ta gre za normalna cene wiec ogarniecie co jest op i nauczycie sie w to grac przed reszta wiec nowych graczy mozecie cisnac 5x prosciej , ikone i fifa pointsy na paczki. Dramat takiego systemu p2w dawno nigdzie nie widziałem XD
A z EA da się cokolwiek zrobić na korzyść?