1 year ago
Gdzie jest sens?
O co naprawdę chodzi? Dlaczego ten sam zawodnik w podstawowej wersji jest szybszy niż ten z wersji ulepszonej? Jak jest możliwe zabrać piłkę korkami stojąc tyłem do przeciwnika? Z jakiego powodu napa...
@jhggbvvfff4433qw ja juz dawno zludzen nie mam, ze jestemy robienie w konia...przyklady z dzis:
- dea mecze w DR, z gosciami grajacymi 2 obroncami (full aggressive), totalne nie ogary grajace schematami no i widac ewidentnie, ze nie ogarniaja. Moj Diaby 99 tempa lapany na lizaki przez Schweinsteigera 78 pacea. Wszystkie strzaly obok bramki albo w bramkarza. Przeciwnicy strzelaja wylacznie farfocle. Po 20+ strzalow va. 3 - mecze przegrane...
- Liga Weekendowa, ost. Mecz o wyzsza range. Od poczatku gry ping 4ms, gosc nie gra nic, ja mam 11 betonowych klockow....odbicia mu pod nogi, 100000lat az moj zawodnik sie obroci, poda, strzeli CUDEM strzelam bramke wiecej i...."Nagle" akurat w tym meczu i w tym momencie pong skacze na 29 ms i nie moge zrobic nic (wszystkie akcje opoznione x50, zawodnicy stoja, potykaja sie o siebie - totalna kupa). Gosc wyrownuje i tylko FARTEM I przez to, ze byl zielony strzelam bramke i.....pong spada na 4ms.... No bardziej walic w konia sie nie da..
Czasem gram w tygodniu na luzie pykam 10/20 meczy w DR wszystko wyhrane, liga 2. A potem "nagle" to dokladnie to samo co robilem i jak gralem "przestaje dzialac". Jakby ze skladu 88 robil mi sie sklad -50....
Od 2 tyg tak jest i nic z tym nie zrobimy póki nie naprawią tej patologii.Ja narzie nie gram bo sie po prostu nie da.To co sie wyparwia w tej grze przechodzi ludzkie pojęcie.Pytanie tylko kiedy mają zamiar naprawić to cos nazywane grą