Forum Discussion

kamilcek's avatar
1 year ago

H

Witam nie otrzymałem nagrody za oglądanie transmisji na yt a oglądałem ponad 2 godziny oraz rozwiązywałem quizy jak i zadania mam połączone konto z yt bo z 1 transmisją nie było żadnego problemu 

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @kamilcek 

Jeśli minęły ponad cztery godziny od zdobycia nagród i nadal ich nie widzisz, możesz zrobić kilka rzeczy:

• Upewnij się, że właściwe konto YouTube jest połączone z twoim kontem EA. Jeśli nagroda została odebrana na niewłaściwym koncie, nagroda trafi na to konto i nie ma możliwości przeniesienia jej na inne.
    • Upewnij się, że twoje konto YouTube zostało pomyślnie połączone z kontem EA na stronie Połączone aplikacje w Ustawieniach YouTube. Jeśli twoje konta są powiązane, na przycisku obok Electronic Arts pojawi się napis Połączono.

Koralowa przerywana linia otaczająca przycisk Electronic Arts oraz Połączono w ustawieniach YouTube.

1. Sprawdź kryteria przyznawania nagród YouTube. Podczas niektórych transmisji możesz wziąć udział w losowaniu, by mieć szansę na odblokowanie nagród w grze, ale otrzymanie nagrody nie jest gwarantowane.
  • kamilcek's avatar
    kamilcek
    1 year ago

Tak wssystko mam wypełnione i zrobione jak należy za 1 transmisję dostałem normalnie za tą do teraz nic 

Featured Places

Node avatar for FC 25 Dyskusja ogólna

FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.Latest Activity: 5 days ago
1,013 Posts