1 year ago
Haha
Hahahaha, co wyście zrobili z tą grą to nikt nie wie. Człowiek wydaje na to co rok pieniądze, kupuje nawet paczki, żeby jacyś projektanci gier z łapanki liczyli tylko dolary wpływające na konto, a no...
No 100% racji. Ja w FUT Champions grałem tylko w dwóch pierwszych weekendach a później już nie bo oczywiście żeby awansować to trzeba być spocencem jak ci zafajdani streamerzy. Wczoraj w 5 lidze mi na jakieś 13 meczów dało wygrać 11, 1 remis i 1 porażka. Dzisiaj w 4 lidze oczywiście na 15 meczów 2 wygrane bo mimo że skład mam dobry, jakoś sobie radzę w rozgrywce i stwarzaniu okazji to oczywiście przeciwnik w kilku akcjach ma boosta i zdobywa te bramki szczególnie w 85+ minucie. Spaść z ligi też nie można bo według EA jesteś dobry i awansujesz, ale jak przegrywasz to nie spadniesz więc musisz się męczyć dopóki sami na początku nowego sezonu ci downgrade nie zrobią, ale przez ten czas musisz się męczyć. Logika godna podziwu. Gram, żeby znowu spróbować się zakwalifikować, ale co ja się oszukuje - będzie to samo dalej.