Forum Discussion

Ksg700's avatar
Ksg700
New Scout
3 months ago

Ile razy ?

Jak źle podam,to idzie kontra i nie dziwi gdy stracę bramkę. Natomiast w moją stronę ktoś podaje niecelnie 5 razy i za każdym razem tak niefortunnie odbijam, że ten drugi za szóstym razem podaje idealnie. Pełna zgoda piłka to gra błędów. Ale niemożliwe by j.w. było w każdym meczu. Niemożliwe by w każdym meczu obijać słupki i poprzeczki i zaliczać pudła w 100% sytuacjach. Przypadki się zdarzają ale gdy stają się regułą wtedy to śmierdzi ustawką i nazywa się oszustwem!  EA nie pomaga nikomu indywidualnie. Ale gdy jest gra o podwójne punkty i dodatkowo z szansą na awans wtedy (zupełnie przypadkowo) oczywiście trafia się przeciwnik na poziomie legendy. A nawet jeśli inny przegrywa kilkoma bramkami, to w drugiej połowie rozgrywa mecz życia i wygrywa też kilkoma. Ja i wielu innych paczek nie kupi. Ale inni już tak dlatego syf wciąż będzie syfem 

3 Replies

• Kycu1's avatar
    Kycu1
    Seasoned Traveler
    3 months ago

Praktycznie to samo u mnie, w pełni popieram ja nie kupie nowego syfu pod innym numerkiem ta edycją była ostatnią.

• Kycu1's avatar
    Kycu1
    Seasoned Traveler
    3 months ago

Tylko nie pisz o tym ze ta gra jest ustawiana bo usuną ci komentarze i posty tak jak mi oraz innym ludziom by ich uciszyć. Chwalą się tym ze ktoś ich pozwał i wycofał zarzuty, wycofanie zarzutów to nie jest udowodnienie niewinności EA wiec nie wiem czym tu się szczycić XD

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.935 PostsLatest Activity: 2 hours ago