Forum Discussion

Ksg700's avatar
Ksg700
New Adventurer
7 months ago

Ile razy ?

Jak źle podam,to idzie kontra i nie dziwi gdy stracę bramkę. Natomiast w moją stronę ktoś podaje niecelnie 5 razy i za każdym razem tak niefortunnie odbijam, że ten drugi za szóstym razem podaje idealnie. Pełna zgoda piłka to gra błędów. Ale niemożliwe by j.w. było w każdym meczu. Niemożliwe by w każdym meczu obijać słupki i poprzeczki i zaliczać pudła w 100% sytuacjach. Przypadki się zdarzają ale gdy stają się regułą wtedy to śmierdzi ustawką i nazywa się oszustwem!  EA nie pomaga nikomu indywidualnie. Ale gdy jest gra o podwójne punkty i dodatkowo z szansą na awans wtedy (zupełnie przypadkowo) oczywiście trafia się przeciwnik na poziomie legendy. A nawet jeśli inny przegrywa kilkoma bramkami, to w drugiej połowie rozgrywa mecz życia i wygrywa też kilkoma. Ja i wielu innych paczek nie kupi. Ale inni już tak dlatego syf wciąż będzie syfem 

3 Replies

• Praktycznie to samo u mnie, w pełni popieram ja nie kupie nowego syfu pod innym numerkiem ta edycją była ostatnią.

• Tylko nie pisz o tym ze ta gra jest ustawiana bo usuną ci komentarze i posty tak jak mi oraz innym ludziom by ich uciszyć. Chwalą się tym ze ktoś ich pozwał i wycofał zarzuty, wycofanie zarzutów to nie jest udowodnienie niewinności EA wiec nie wiem czym tu się szczycić XD

Featured Places

Node avatar for FC 25 Dyskusja ogólna

FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.Latest Activity: 4 days ago
1,012 Posts