Forum Discussion

roki177's avatar
1 year ago

Jak pozbyć się lagów na padzie ?

Witam, mam następujący  problem,   gdy gram ut  rivals lub  inna grę  online zawodnicy bardzo późno reagują na ruchy wykonane na padzie, mniej więcej  1,5s opóźnienia,  jednak problem  nie występuje w szybkim  meczu  lub w squad battels,  w menu  pad   działa normalnie, próbowałem wielu rzeczy takich jak: reinstalowałem fc 3 razy,  usunąłem  fc 24 , usuwałem  pliki  z fc 24 i z fc 25 dotyczące ustawień składów itp,  zmieniałem  ulubioną drużynę  i nazwę klubu, zmieniałem     ustawiania pada aby nie  było   opóźnienia,  i  jeszcze  jakieś rzeczy już  nie pamiętam,     ale  to   co  znalazłem na forach w poprzednich  fifach wykonywałem.   Nie  jest  to  wina sprzętu  ponieważ  wszystko  działa normalnie tak  jak  zawsze  tylko w ut sa lagi na  padzie,  próbowałem  również grać na kablu mam  pada ps5,  ping jest w okolicach 5  ms,   mam  rtx   3060,  ryzena   5,   32gb ramu  sprzęt na pewno dźwiga ta fife z zapasem. brak  pomysłów co jeszcze można zmienić,   na    innych padach  występuje  ten sam problem . pozdrawiam i dzięki za pomoc.

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC 25 Dyskusja ogólna

FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.Latest Activity: 7 days ago
1,013 Posts