Forum Discussion

8qm2klwd369v's avatar
8 months ago

Jak zmienić limit zmian w ea fc25

1. Co oznacza limit zmian i jak go zmienić zebym mógł zmieniac piłkarzy zarówno tych prawdziwych jak i stworzonych, gdy chce zmienic pozycje jakiegokolwiek piłkarza w klubie (to nie jest Ultimate Team ani Tryb Kariery tylko zwyczajne ustawienia składów w grze) to nie dzieje się nic tylko pokazuje mi ze osiągnołem limit zmian (wcześniej zrobiłem już parę tzn. dodałem stworzonego przezemnie piłkarza, zrobilem parę transferów powiększyłem ratingi paru piłkarzom i pozmieniałem pozycje niektórych) ale po włączeniu gry następnego dnia stało się coś dziwnego ponieważ jeden piłkarz którego dodałem (prawdziwy) został w składzie, pozycje tym którym je zmieniłem pozostały, raitingi pozostały takie jak je ustawiłem ale formacja zmieniła się na domyślną, większość piłkarzy których przeniosłem do klubu (w tym ten stworzony) poszła na rezerwę a ja niemogę tego zmienić. Proszę o odpowiedź.
No RepliesBe the first to reply

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.954 PostsLatest Activity: 11 hours ago