Forum Discussion
Odnośnie sliderów to z kolei mam mecze, w których odnoszę wrażenie że jedna ze stron ma je ustawione na swoją korzyść. W końcu jakim sposobem piłkarz z pacem 80, dogania takiego z pacem 90.
Zgadzam się ze wszystkim co zostało już powyżej napisane. Dodatkowo jeszcze spotkałem się nie raz z sytuacją gdzie mój bramkarz łapie piłkę po jakimś marnym strzale przeciwnika a mój obrońca sterowany przez si wpada na bramkarza i wytrąca mu złapaną piłkę. Co ciekawe w tej sytuacji już nic nie mogę zrobić. Nie da się nawet ruszyć obrońcą. Zawodnicy stają "dęba" a sterowanie nimi nie działa. Przeciwnik podbiega i ładuje piłkę do bramki. Po prostu dzieją się tu cuda. Teraz widzę, że wypuścili karty ocenione na 95 i każdemu dali po dwie do wyboru na 4 dni. W każdym meczu Kylian 95 w ataku. Rozumiem karty toty w nowym roku ale zrobić coś takiego na początku listopada ? Co będzie w kwietniu ? Skali w ocenach zabraknie ? Będą biegać zawodnicy ocenieni na 149 z 6 złotymi stylami ? Oni już totalnie zrujnowali tą grę. Dawniej karty specjalne wychodziły dużo rzadziej. Zdobycie jednej z nich dawało jakąś satysfakcje.
Niestety ale grę wykańcza pazerność finansowa EA. Więcej kart specjalnych = więcej sprzedanych paczek ze sklepu. Zamiast naprawiać rażące błędy to cała ich praca skupia się na nowych kartach.
W zeszłym roku wytrzymałem do kwietnia. W tej edycji nie wiem czy dam radę psychicznie do końca grudnia.
About FC 25 Dyskusja ogólna
Community Highlights
- LukiGK12 months agoRising Newcomer
Recent Discussions
- 2 days ago
- 3 days ago
- 3 days ago
- 4 days ago