Forum Discussion
Bo dopóki nie będzie żadnej innej konkurencji na rynku to producenci będą pluć nam w twarz. Wydajesz ok 500zl żeby dostać grę w wersji beta.
Kiedyś czerpało się przyjemność z gry a teraz liczą się tylko schematy i to co widnieje w „mecie”.
Ja mam tylko nadzieję, że w niedalekiej przyszłości pojawi się jakaś konkurencja bo to już przechodzi wszelakie granice.
W tym roku zaryzykowałem i znów zaufałem, że być może będzie okej wszystko z grą, ale klasycznie jest to samo. W następnym roku już od razu blokuje jakąkolwiek możliwość kupna kolejnej edycji. To jest po prostu dramat.
- Sponsi_PL9 months agoNew Traveler
Ja wziąłem EA Play Pro bo 10h w podstawówce mi nie wystarczyło do wyrobienia zdania.
Bardzo różne mecze wychodzą.
Dzisiaj np. ustawiłem inaczej przełączanie... żeby relatywnie do piłki, ale od bramki, czułość w połowie - i od razu inaczej się gra, nie wkurza tak rozbieganie obrońców, ale ma to więcej sensu.
Pytanie, czy to tylko jeden mecz taki, czyli ruletka...
No i generalnie te zapędy kompa trzeba niwelować suwaczkami, aczkolwiek na pewno nie ma co przesadzać, trzeba testować różne drużyny vs różne drużyny.
Tak, żeby mając drużynę na pi razy drzwi 70 lekko przegrywać z taką na ~75-78, z kolei drużyną na ok. 80 żeby nie wygrywać 5:0 z drużyną na ~75-78...
About FC 25 Dyskusja ogólna
Community Highlights
- LukiGK12 months agoRising Newcomer
Recent Discussions
- 2 days ago
- 3 days ago
- 3 days ago
- 4 days ago