Forum Discussion

BardiV2's avatar
5 months ago
Solved

Kiedy dostane ewolucje club member?

Witam. Mam pytanie bo dotychczas nie dostałem ewolucji za bycie club memberem w ea fc 25. Chcialbym sie dowiedziec czy kiedys czy wogole dostane ta ewolucje? Bylem tez club memberem w ea fc 24.

• BardiV2's avatar
    BardiV2
    5 months ago
    To be eligible for Club Membership, you must have played FC 24 before 27 September, 2024 and played FC 25 before 1 November, 2024* to trzeba zrobic zeby to dostac

7 Replies

• też właśnie nie otrzymałem, czy tą ewolucję dostawało się razem z tifo, herbami i strojami? bo jak tak to nic tam nie miałem, znajomi mają tę ewolucję a ja nie i nie wiem czy gdzieś to zgłosić czy nie....

• BardiV2's avatar
    BardiV2
    5 months ago
    To be eligible for Club Membership, you must have played FC 24 before 27 September, 2024 and played FC 25 before 1 November, 2024* to trzeba zrobic zeby to dostac
  • Nie wiem czy ktoś również ma taki problem, ale mimo tego że grałem w ea fc 24 ponad 410 godzin  w edycji ultimate, oraz teraz w edycji ultimate gram w ea fc 25, to nie dostałem nagród club member, tak jakbym nie był do tego zaliczany, mimo że spełniam wymagania.

Kontaktowałem się z  supportem mailowo, ale odpowiedzi jak nie było tak nie ma.

• No, ale skoro otrzymaliśmy wszystkie nagrody za członkostwo oprócz ewolucji to znaczy, że te wymogi spełniliśmy, a jednak nie mamy tej ewolucji dostępnej, co jest błędem i pytanie do kogo się zgłosić by zostało to naprawione i przyznane

• @000222141 mam dokładnie taki sam problem. Grałem w EA FC 24, dostałem w EA FC 25 nagrody, ale nie otrzymałem ewolucji. A nie da się ani zadzwonić, ani nawet napisać na czacie. Żenada
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 months ago

Dzięki za wszystkie wasze wpisy!

Aby kwalifikować się do członkostwa w klubie, musicie zagrać w FC 24 przed 27 września 2024 r. i zagrać w FC 25 przed 1 listopada 2024 r. - informacja ta została także podana przez @BardiV2 

Jeśli się kwalifikujecie a mimo to nie otrzymaliście nagród Club Member Reward EA FC 25 takich jak Ewolucja, to ten temat jest nam znany i odpowiednie zespoły już nad nim pracują. 

Jak tylko pojawią się dodatkowe aktualizacje - damy Wam znać w głównym wątku tutaj .

• Od premiery wersji ultimate minęło 10 dni, ewolucji jak nie było tak nie ma, ile jeszcze trzeba czekać, nad naprawieniem jednego błędu?

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.725 PostsLatest Activity: 3 hours ago