Forum Discussion

Kycu1's avatar
Kycu1
New Scout
6 months ago

Koło fortuny

Ta gra to praktycznie koło fortuny z tym ze sa mniejsze szanse na wygrana. 90% ludzi wie o tym doskonale o tym ale zamiast cos z tym zrobic to uciszacie ludzi XD. Wytłumaczcie mi dlaczego w roznych meczach moi zawodnicy sa słabsi, wolniejsi, nie potrafia przyjac piłki, uderzyc w bramke bedac sam na sam z 99 strzałami a zawodnicy przeciwnika potrafia wszystko 5x lepiej? Pewnie dostane bana za ten wpis ale już mało mnie to obchodzi bo na tym forum nie idzie dostać ani pomocy od was ani konkretnych odpowiedzi na cokolwiek, totalnie olewacie graczy. Ostatnia edycja jaka kupiłem i dla kazdego co to czyta radze zrobic to samo, poziom losowośći z korzyscia dla przeciwnika to dramat, bywaja mecze gdzie ta losowosc jest z korzyscia dla nas ale raczej kazdy wolałby uczciwa rywalizacje i wygrywac bedac lepszym niz taki skrajny syf prezentowany w tym roku. Piłka potrafi kilkukrotnie wrócic komus pod nogi, zadne style gry i statystyki nie pomagaja w tym a co lepsze to nawet potrafi przenikac przez piłkarzy byle tylko była korzysc dla jeden ze stron.  Dobrze ze w ogole udało im sie stworzyc gre piłkarska gdzie jest jedna piłka i dwie bramki a nie na odwrót. Najgorsza edycja 21wieku przez ,,elementy losowe". 

Pamietajcie EA stworzył system słuzacy do takich rzeczy który działa bo to sprawdzali ale go nie używaja w grach

1 Reply

• Ksg700's avatar
    Ksg700
    New Adventurer
    6 months ago

O odbitych piłkach pod nogi pisałem już dziesiątki razy. Przenikanie też jest super. Pewnie jakiś algorytm im podpowiedział, że mimo krytyki większość i tak mimo wściekłości wyda kasę chcąc mieć lepszych piłkarzy i lepiej grać. Dlatego słowa reszty mają gdzieś 

Featured Places

Node avatar for FC 25 Dyskusja ogólna

FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.Latest Activity: 1 day ago
1,012 Posts