Forum Discussion

zbulwers's avatar
zbulwers
New Novice
11 months ago

Losowy ban na pc, Ea nie odpisuje.

Witam 

Cztery dni temu dostałem informacje o zawieszeniu konta z powodu "handlowania walutą w grze". Nic takiego nie miało miejsca, trafiłem tylko wymiennego Viniciusa Jr którego zdobyłem w paczce  za gwiazdki w momentach i wystawiłem go na 12h o wartości która była odpowiednia na tamten moment. Nie mam pojęcia skąd ta blokada, nie robiłem żadnych podejrzanych transkacji na rynku po za kupowaniem zawodników do składu, do sbc itd. Nagle przychodzi ban i kompletnie 0 odpowiedzi od EA, minęły już 72 godziny w których mieli odpowiedzieć, co mam teraz zrobić? Na pewno nie zostawię tak tej sprawy bo losowo zabierają komuś grę. Na koncie miałem ok. 3mln coinsów i zapatrywałem się do kupna składu na ligę weekendowa z myślą że spędzę dobrze czas, a jak na razie bezczynnie czekam na odpowiedz w sprawie mojego konta. 

Ps. dostałem wiadomość że ban został nałożony słusznie gdyż uczestniczyłem w dystrybucji coinsami, lecz takie akcje nawet nie miały miejsca wiec wielkie xd 

5 Replies

• @zbulwers mam tak samo, trafiłem ikonę alberto i nico williamsa na koncie miałem ok 1.2
    miliona i wleciał ban za dystrybucje monet
  • Nie ma losowych banów pewnie było grane draft online na cheatach i niszczenie rozgrywek gracza przez rozłączanie gry a potem taki gość traci czas bo cziter rozłącza mecz dostaje wygrana a gość porażkę dobrze wam tak jak można czitować i psuj rozgrywkę innym .Tak samo Ea nie oddaj żetonów z gry za takie rozłączenie to po co ta opcja jest w ogóle 

• zbulwers's avatar
    zbulwers
    New Novice
    11 months ago

ale ty rozumiesz to że dostałem bana za dystrubucje coinsow a nie za cheaty? Sam nie toleruje takich graczy ponieważ nie raz mnie rozłączali i traciłem drafty 

• uwierz ze sa bo ja se no kupowalem karty do hybryd lig i narodow i szukalem najtanszych kart ale niektore byly po 5k np i dostalem bana za handel waluta w grze

• Ja również dostałem bana lecz powód nie był mi podany haha juz od ponad miesiaca nie moge grac w grę za ktora wydałem kupe pieniedzy 

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.983 PostsLatest Activity: 16 hours ago