Forum Discussion

Ksg700's avatar
Ksg700
Rising Scout
3 months ago

Niby mistrzostwa

Dobry internet, dobrzy zawodnicy i co z tego? Każdy mój przeciwnik mając na tych samych pozycjach zawodników z gorszą szybkością i siłą jest szybszy i silniejszy. EA nikomu nie pomaga? Ok,ale najwyraźniej innym utrudnia. Co mi po skrzydłowym z szybkością 98 skoro EA mu przypina wóz z węglem. Wam prawie 400 nie wystarczy? Żeby się dobrze bawić trzeba jeszcze 1000 na paczki wydać? 

2 Replies

• Kycu1's avatar
    Kycu1
    Seasoned Traveler
    3 months ago

Cóż już mój komentarz został usuniety to napisze to inaczej. Jakie to dziwne ze raz idzie tobie lepiej a raz przeciwnikowi prawda? Raz masz bramke z byle czego a raz w idealnej sytuacji nie strzelisz nic, cóz za przypadki. Pamietaj ze gdy ktos pozwał EA o stosowanie pewnych rzeczy to nie przegrał sprawy tylko wycofał zarzuty wiec to nie udowadnia ich niewinnosci. Chociaz cytuje ,,Chociaż EA jest właścicielem patentu technologii (wiadomo jakiej ale to zakazane słowo za ktore dostajesz muta)" to wczesniej pisza ,,Publicznie mówiliśmy, że nie wykorzystujemy(zakazane słowo za ktore dostajesz muta)" wiec nic nie trzeba dodawac wiecej.

• dlatego nic nie wydaje bo nie wiem od jakiej kwoty będzie się normalnie grało ... a następnej wersji juz na 100% nie kupie

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.939 PostsLatest Activity: 7 hours ago