Forum Discussion

Trojkolorowi's avatar
Trojkolorowi
New Rookie
7 days ago

Nie można uwierzyć

Manipulacja i ingerencja we wszystko jest tak niebywale pusta, prymitywna i oczywista, że nie da się opisać. To co się widzi wygląda na kombinację fortnite zmieszanego z gta i rematch. W piłce nożnej nie dzieją się podobne rzeczy. Kto to stworzył, upośledzony syn pingwina i Harley Quinn???

3 Replies

• Ksg700's avatar
    Ksg700
    New Adventurer
    7 days ago

Ciekawe! To karty 99 nie są najlepsze? Jeżeli tak, to się nazywa paradoks. Skąd wiesz,jak dopracowana jest FC 26? A gameplay nie podoba się 3/4 świata 

• Trojkolorowi's avatar
    Trojkolorowi
    New Rookie
    7 days ago

Nie wiem dlaczego bierzesz to dosłownie? Agresywne taranowanie przeciwnika, że leci 5 metrów i nie ma faulu, gdzie czasem nie wiadomo za co jest faul na karny.Piłki zwalniające i przyśpieszające w zależności co dziala na niekorzyść. Także piłki odbijające się w powietrzu od powietrza i zmieniające kierunki. Absurdów jest dużo więcej ale brak chęci i czasu na przedstawienie. Tak, to niby jest gra piłkarska. Niby,bo ogrom sytuacji nawet przypadkowo nie występuje w piłce nożnej. A tu dziwne przypadki są regularniejsze od reguł futbolu.

• Ciekawi mnie co masz na myśli z "kombinacją fortnite zmieszanego z gta i rematch" to jest gra piłkarska, jeżeli niezbyt ci pasuję gameplay, to jest wina tego że grasz na karty 99, oraz to że FC 25 nie jest aż tak dopracowaną grą jak FC 26. Nie wiem co mogłeś zobaczyć żeby to było tak złe

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.990 PostsLatest Activity: 14 hours ago