Forum Discussion

Arcance_PL's avatar
Arcance_PL
Seasoned Novice
1 year ago

Nie odpowiadacie w otwartych sprawach?

Czy ktoś tam u was w EA pracuje w ogóle? Otwarta sprawa nr #191762180 dotycząca odwołania od bana i od 11 października jest otwarta i nie dostałem żadnej odpowiedzi. Gdzie macie swoich graczy? W poważaniu aby tylko paczki kupili?

5 Replies

• Arcance_PL's avatar
    Arcance_PL
    Seasoned Novice
    1 year ago

Halo EA jest tam ktoś? Mam problem z zakupem fc points 

• Arcance_PL's avatar
    Arcance_PL
    Seasoned Novice
    1 year ago

Kuba, tam nikt nie odpowiada. Mają totalnie wywalone w nas 😐

• szew83's avatar
    szew83
    Rising Traveler
    1 year ago

EA ma większy zysk na paczkach niż na sprzedaży samej gry. Dlatego nowych jak i zwykłych graczy ma daleko gdzieś. Wszyscy się cieszą,bo jedni zarabiają,a drudzy mają lepszy gameplay poprzez zakupy. To nie moja opinia,a branżowych portali. Tak że do usranej śmierci wszyscy mogą tu wylewać gorzkie żale,a i tak to nic nie zmieni 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @Arcance_PL 

Nie odpowiada podczas rozmowy poprzez czat? 

Odpowiedzi poprzez e-mail mogą być nieco opóźnione, nie mniej jeśli opcja czatu nie pojawia się w momencie wyboru kategorii sprawdź proszę czy opcja ta pojawi się kiedy otworzysz poniższy link w karcie incognito bez logowania się na stronie pomocy.

Przykro mi, ale tak jak wspomniałem wcześniej nie mamy możliwości rozpatrywania otwartych spraw z poziomu forum. 

@szew83 nie istnieje powiązanie poprawiające płynność gry poprzez dokonywanie w niej zakupów. Nie do końca wiem do jakiej branży należał portal na którym otrzymałeś tego typu informację, nie mniej jego wiarygodność jest wątpliwa. Proszę, nie wprowadzaj społeczności w błąd. 

Featured Places

Node avatar for FC 25 Dyskusja ogólna

FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.Latest Activity: 7 days ago
1,013 Posts