Forum Discussion
5 Replies
- Arcance_PL1 year agoSeasoned Novice
Halo EA jest tam ktoś? Mam problem z zakupem fc points
- EA_Kuba1 year ago
Community Manager
Hej @Arcance_PL
Niestety nie mamy możliwości odpowiadania w sprawach założonych z poziomu EA Help z poziomu forum.
W tym celu najlepiej będzie skontaktować się z nami poprzez czat.
- Arcance_PL1 year agoSeasoned Novice
Kuba, tam nikt nie odpowiada. Mają totalnie wywalone w nas 😐
- szew831 year agoRising Traveler
EA ma większy zysk na paczkach niż na sprzedaży samej gry. Dlatego nowych jak i zwykłych graczy ma daleko gdzieś. Wszyscy się cieszą,bo jedni zarabiają,a drudzy mają lepszy gameplay poprzez zakupy. To nie moja opinia,a branżowych portali. Tak że do usranej śmierci wszyscy mogą tu wylewać gorzkie żale,a i tak to nic nie zmieni
- EA_Kuba1 year ago
Community Manager
Hej @Arcance_PL
Nie odpowiada podczas rozmowy poprzez czat?
Odpowiedzi poprzez e-mail mogą być nieco opóźnione, nie mniej jeśli opcja czatu nie pojawia się w momencie wyboru kategorii sprawdź proszę czy opcja ta pojawi się kiedy otworzysz poniższy link w karcie incognito bez logowania się na stronie pomocy.
Przykro mi, ale tak jak wspomniałem wcześniej nie mamy możliwości rozpatrywania otwartych spraw z poziomu forum.
@szew83 nie istnieje powiązanie poprawiające płynność gry poprzez dokonywanie w niej zakupów. Nie do końca wiem do jakiej branży należał portal na którym otrzymałeś tego typu informację, nie mniej jego wiarygodność jest wątpliwa. Proszę, nie wprowadzaj społeczności w błąd.