Forum Discussion

TPG1337's avatar
TPG1337
Seasoned Newcomer
1 year ago
Solved

Nie otrzymałem ewolucji wizualnej kart z zadań

Wykonałem dwa zadania za które powinienem dostać dwie ewolucję wyglądu karty , w ewolucjach zakładka ,, moje ewolucje" świeciły się na żółto a po wejściu w zakładkę nie znajdywała się tam żadna ewolucja .

• Hej @tpg1337 

Podsyłam tłumaczenie informacji, która została podana na na platformie X przez @EASFCDirect

Rozwiązaliśmy problem, który uniemożliwiał niektórym graczom Ultimate Team otrzymanie nagrody Cosmetic Evolution za ukończenie wyzwania Reach Division 7 w ramach celu Rivals Pro.

Gracze, których to dotyczy, otrzymają Kosmetyczną Ewolucję w grze w najbliższych dniach.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @tpg1337 

Podsyłam tłumaczenie informacji, która została podana na na platformie X przez @EASFCDirect

Rozwiązaliśmy problem, który uniemożliwiał niektórym graczom Ultimate Team otrzymanie nagrody Cosmetic Evolution za ukończenie wyzwania Reach Division 7 w ramach celu Rivals Pro.

Gracze, których to dotyczy, otrzymają Kosmetyczną Ewolucję w grze w najbliższych dniach.

Featured Places

Node avatar for FC 25 Dyskusja ogólna

FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.Latest Activity: 5 days ago
1,013 Posts