Forum Discussion

Machu22_PL's avatar
3 months ago

Opóźnienia,zawodnicy jak muły,nie da się grać PC

Witam.Od wtorku po aktualizacji nie da się grać w tą grę na pc.We wtorek chciałem rozegrać rivals ale szybko się poddałem.Opóźnienia takie że grać się nie da,zawodnicy z tempem 90+ biegaja jakby mieli najwyżej 80 i wypuszczaja piłke na kilometr,odbiory nie istnieja jak już coś odbiore to albo mój zawodnik dostaje porażenia i się wypier.. albo piłka odskakuje na kilometr.Co oni zrobili z tą grą ja się pytam.Wcześniej gra mi chodziła w miare normalnie.Pisząc w miare mam na myśli oczywiście ustawione mecz,lagi itp. ale przynajmniej sie w miare normalnie i płynnie grała.Teraz ta gra nie działa.Ciekawe kiedy mają zamiar coś z tym zrobić bo widze na forach że ludzie mają to samo a odpowiedzi brak(nawet żadny admin nie odpisuje).Kocham tą grę(gram ponad 10 lat) ale widze że to nie ma sensu na dalszą metę niestety

1 Reply

• @Machu22_PL Mam ten sam problem u siebie. W wielu meczach moi piłkarze ewidentnie nie chcą biegać i są doganiani przez wolniejszych zawodników.

Opisałem ten oraz blisko 40 innych problemów, które spotykam na co dzień w swoim temacie. Proszę o Twój post tam. Już wiele osób podzieliło się swoimi spostrzeżeniami. Może w końcu ktoś z community managerów odpisze.

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.677 PostsLatest Activity: 2 hours ago