Forum Discussion
Hej @Rode1930
Usunąłem z Twojego wątku zrzuty ekranu pokazujące Twoje zamówienie, nie dziel się publicznie takimi informacjami.
Jeśli problem pojawia się nadal powiedz nam proszę jakie dokładnie kroki zostały przez Ciebie dotychczas wykonane.
- 5 months ago
Hej @EA_Kuba
Próbowałem dosłownie wszystkiego, łącznie z formatem kompa. W niedzielę po formacie mogłem pobrać grę. Dziś odpaliłem EA App i znów to samo, czyli brak gry w bibliotece i dopisek "Koniec okresu próbnego." Sprawa nadal wisi i nic się nie zmienia. Wszystkie porady w stylu "uruchom jako administrator", "wyczyść pamięć aplikacji" nic nie dają. Dosłownie próbowałem wszystkich porad. Rozmowa na chacie też nic nie zmieniła.
Jestem w stanie odpalić grę z pulpitu, bo jest pobrana i uruchamia się normalnie. Nie rozwiązuje to jednak mojego problemu, bo jak pojadę w delegację też bym chciał pograć, a nie uśmiecha mi się formatować laptopa, by móc pobrać legalnie zakupioną grę i to nie za 20zł. Proszę o pomoc.
- EA_Kuba5 months ago
Community Manager
Dzięki za odpowiedź @Rode1930
Czy gra którą posiadałeś w wersji próbnej zainstalowana była w innej lokalizacji, niż teraz pobrana pełna wersja gry?
Ponadto jeśli komputer został przez Ciebie sformatowany, zakładam, że gra zainstalowana jest na partycji innej niż systemowa?
- 5 months ago@EA_Kuba hallloooo zyjemy kupiłem gre a jej nieeee mam haaaloooo!!!
About FC 25 Dyskusja ogólna
Recent Discussions
- 14 hours ago
- 15 hours ago
- 18 hours ago