Forum Discussion
Dzięki za odpowiedź @Rode1930
Czy gra którą posiadałeś w wersji próbnej zainstalowana była w innej lokalizacji, niż teraz pobrana pełna wersja gry?
Ponadto jeśli komputer został przez Ciebie sformatowany, zakładam, że gra zainstalowana jest na partycji innej niż systemowa?
Siema, też mam ten problem tylko gra nawet nie chcę się włączyć z pulpitu :DDDDDD
- 4 months ago
Mi też już się nie chce odpalić. Pewnie przez to, że była aktualizacja. Klikam ikonkę i wyskakuje mi strona EA app i opcja kupna gry.
Którą kupiłem miesiąc temu XD
Zróbcie coś z tym bo to już przestaje być zabawne.
- 4 months ago@Rode1930
No tak samo kupiłem miesiąc temu a już mam tak z 5 raz że nie jestem wstanie jej włączyć.
@EA_Kuba
Pomoc by się przydała- 4 months ago
Ktoś próbował usuwać grę ?
- 4 months ago
Cześć, ja mam to samo. Użeram się z tym błędem już chyba miesiąc. Gra czasami jest a czasami jej nie ma, w większości przypadków jej nie ma. Dzisiaj chciałem pograć lecz nie mogłem wejść do gry, pomijam już fakt że muszę to robić z pulpitu bo mam koniec okresu próbnego. Jakoś udało mi się wejść do gierki ale nie mogłem grać bo pisało mi coś w stylu „nie możesz grać bo nie zrobiłeś aktualizacji”, no fajnie że mogłem ją zrobić. Próbowałem wszystkiego, resety komputera no i nic. W złości odinstalowałem grę i liczę na to że jutro będę mógł ją zainstalować ponownie. Mam nadzieję że EA coś z tym zrobi bo tak się nie da grać, ale oni jakby omijają temat, kontaktowałem się z supportem ale nic nie dał. Liczę na jakąś rekompensatę.
ŻENADA
About FC 25 Dyskusja ogólna
Recent Discussions
- 24 hours ago
- 6 days ago
- 7 days ago