Forum Discussion
Siema, też mam ten problem tylko gra nawet nie chcę się włączyć z pulpitu :DDDDDD
Mi też już się nie chce odpalić. Pewnie przez to, że była aktualizacja. Klikam ikonkę i wyskakuje mi strona EA app i opcja kupna gry.
Którą kupiłem miesiąc temu XD
Zróbcie coś z tym bo to już przestaje być zabawne.
- 4 months ago@Rode1930
No tak samo kupiłem miesiąc temu a już mam tak z 5 raz że nie jestem wstanie jej włączyć.
@EA_Kuba
Pomoc by się przydała- 4 months ago
Ktoś próbował usuwać grę ?
- 4 months ago
Zrobiłem tak i nic to nie dało.
- 4 months ago
Cześć, ja mam to samo. Użeram się z tym błędem już chyba miesiąc. Gra czasami jest a czasami jej nie ma, w większości przypadków jej nie ma. Dzisiaj chciałem pograć lecz nie mogłem wejść do gry, pomijam już fakt że muszę to robić z pulpitu bo mam koniec okresu próbnego. Jakoś udało mi się wejść do gierki ale nie mogłem grać bo pisało mi coś w stylu „nie możesz grać bo nie zrobiłeś aktualizacji”, no fajnie że mogłem ją zrobić. Próbowałem wszystkiego, resety komputera no i nic. W złości odinstalowałem grę i liczę na to że jutro będę mógł ją zainstalować ponownie. Mam nadzieję że EA coś z tym zrobi bo tak się nie da grać, ale oni jakby omijają temat, kontaktowałem się z supportem ale nic nie dał. Liczę na jakąś rekompensatę.
ŻENADA
About FC 25 Dyskusja ogólna
Recent Discussions
- 24 hours ago
- 6 days ago
- 7 days ago