Forum Discussion
help ea com wybieracie gre -> zobacz wszystkie tematy pomocy -> dałem Potrzebuję pomocy z zalogowaniem się na konto EA bo miało jako jedno z niewielu żeby skontaktować się z chatem i tam opisałem problem
- 5 months ago@Dlugi200202 mi nie pomogli tam na chatcie, jak nie działało tak nie działa
- 5 months ago@Dlugi200202 Dzieki bardzo za pomoc, u mnie normalnie zadziałało widze ze jestes lepsz niz jaki support co jest smieszne, dzięki wielkie i życzę samych wygranych 😉
- 5 months ago
Tak jak pisał kolega powyżej. Wchodzicie na chat EA obojętnie jaki temat wybierzecie (nie musi być związany z tym błędem ważne żeby opcja chatu Wam się pojawiła). Czekacie na połączenie i piszecie, że po aktualizacji wywaliło Wam grę i nie macie innej opcji dostępnej jak zakup nowej wersji. U mnie gościu strasznie kluczył aż wreszcie zapytał czy to miało miejsce po aktualizacji (mimo, że na samym początku to zaznaczyłem). Wywali Wam tą aktualizację, pobierzecie ją ponownie i po problemie.
Powodzenia
- 5 months ago
wszystko fajnie tylko jak ja robie nowy chat to pokazuje mi ze musze czekac 5 minut na goscia czekam 10 minut czat sie nie odpala i jak wchodze w moje sprawy to pisze mi że sprawa została rozwiązana
About FC 25 Dyskusja ogólna
Recent Discussions
- 2 days ago
- 2 days ago
- 2 days ago