Forum Discussion
help ea com wybieracie gre -> zobacz wszystkie tematy pomocy -> dałem Potrzebuję pomocy z zalogowaniem się na konto EA bo miało jako jedno z niewielu żeby skontaktować się z chatem i tam opisałem problem
- 5 months ago
Tak jak pisał kolega powyżej. Wchodzicie na chat EA obojętnie jaki temat wybierzecie (nie musi być związany z tym błędem ważne żeby opcja chatu Wam się pojawiła). Czekacie na połączenie i piszecie, że po aktualizacji wywaliło Wam grę i nie macie innej opcji dostępnej jak zakup nowej wersji. U mnie gościu strasznie kluczył aż wreszcie zapytał czy to miało miejsce po aktualizacji (mimo, że na samym początku to zaznaczyłem). Wywali Wam tą aktualizację, pobierzecie ją ponownie i po problemie.
Powodzenia
- 5 months ago
wszystko fajnie tylko jak ja robie nowy chat to pokazuje mi ze musze czekac 5 minut na goscia czekam 10 minut czat sie nie odpala i jak wchodze w moje sprawy to pisze mi że sprawa została rozwiązana
- 5 months ago
Ja pisałem z botem odnośnie tego problemu to mi napisał, że przyjęli dużo zgłoszeń na ten temat i zaspół pracuje nad rozwiązaniem xD
- 5 months ago@BartiXoniks Mi napisał, że zbierają więcej takich zgłoszeń i będą pracować nad rozwiązaniem.. xD To jest kpina, płacisz za grę nie małe pieniądze i nie możesz w nią grać :D
- 5 months ago@RabaveniX odinstalowałem grę i nie mogę już jej pobrać, nie można już do żadnego supporta napisać - zablokowali możliwość połączenia się z doradcą na każdym z forum XD
- 5 months ago
Czekam na jakieś wyjaśnienie. Mam ten sam problem
- 5 months ago@steelfakir Też odinstalowałem, i jak sie okazało nie da sie właśnie jej pobrać na nowo także Pozdrawiam cieplutko XD
- 5 months ago@RabaveniX problem jest już od ponad 30h i nadal bez żadnej sensownej odpowiedzi. wiem już, że to będzie moja ostatnia fifa, którą kupiłem... cyrk na kółkach
- 5 months ago@steelfakir ja mam tak od miesiac wiec no XD
- 5 months ago@Bartek9771 Ja też od miesiąca, jedynie co mnie ratowało to to, że miałem Skrót gry na pulpicie, bo miałem zainstalowaną wersje próbną xD
- 5 months ago
mnie też to ratowało a teraz pisze ładowanie gry i nic, co roku coś jest nie tak z tą grą powinna być możliwość zwrotu pieniędzy dla każdej osoby z tym błędem
- 5 months ago@RabaveniX no ja tez z ikony odpalam i mnie to ratuje, dzis odzyskałem ale potrwało to tylko kilka h
- RollnY975 months agoSeasoned Newcomer
Po godzinie od napisania do bota, przywrócili mi grę i mogą ją zaktualizować. Ciekawe, ile się nią nacieszę :D
- 5 months ago
U mnie także pojawiła się w bibliotece pełna wersja gry gotowa do aktualizacji, jak na EA to szybko zaradzili
- 5 months ago
Gra jest, za to po wczytaniu do ultimate team odrazu wywala do puplitu xD
About FC 25 Dyskusja ogólna
Recent Discussions
- 2 days ago
- 2 days ago
- 2 days ago