Forum Discussion

s3bt1v1a2by5's avatar
s3bt1v1a2by5
New Traveler
2 months ago

Pisze tu ktoś?

Jak ktoś potrafi większość sztuczek i zwodów,to ok. Wtedy robi różnicę nawet słabszym składem. Ale kiedy ktoś jest przeciętny i ma taki skład, gdzie każdy piłkarz na dużo gorsze statystyki,to jakim cudem mimo wszystko jest szybszy, silniejszy, ma lepszy odbiór itd ?A nie jest po ewolucji. Ping to fikcja w EA? Przy wysokim można to zrozumieć. Ale przy dobrym? Wszystkie walory, które dany zawodnik otrzymuje od EA są kompletnie niezgodne z rzeczywistością. Ktoś mi każe uwierzyć, że nagłe zwalnianie, zwlekanie z podaniem czy strzałem,to moja wina? Czytam i rozumiem informacje przy rolach i ustawieniach zawodników. Do pewnego momentu wszystko działa sprawnie. Ale w newralgicznych momentach we wszystko wpada granat łzawiący i cały mój zespół biega wszędzie oprócz miejsc w których powinien być. Mam serio uwierzyć, że to tak działa i nikt nic nie manipuluje? Nie uwierzę 

No RepliesBe the first to reply

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.962 PostsLatest Activity: 7 months ago