Forum Discussion

dzikiAndrej54's avatar
dzikiAndrej54
Seasoned Newcomer
6 months ago

Prośba o przedłużenie trybu kariery Menedżera.

Z roku na rok rozbudowujecie system juniorów i akademii – mamy scouting, wiek, potencjał, narodowość, pozycje… Ale po co to wszystko, skoro gra kończy się po 15 sezonach?📉 Realny przykład absurdu:

Znajduję chłopaka w akademii. Ma 13 lat. Przez 3–4 sezony go trenuję, rozwijam, dbam o morale.

W wieku 17 debiutuje.

W wieku 21–23 jest liderem drużyny.

W wieku 27... gra się kończy.

Nawet nie osiąga 30-tki, a ja nie mogę go zobaczyć jako kapitana, ikonę.

To rozbija sens rozwoju akademii. To zaprzecza futbolowi. To podcina nogi tym, którzy chcą coś budować – nie tylko kupować.

Ferguson prowadził Manchester United przez 26 lat. Arsène Wenger – 22 lata. W EA FC kariera się kończy po 15 sezonach, jakby trener był jednorazowym dodatkiem. My chcemy budować klub, pokolenia, dziedzictwo, nie tylko zgrywać jedną symulację do końca limitu.

Proszę Ea, przedłużcie ten tryb!!!

1 Reply

• Ksg700's avatar
    Ksg700
    New Adventurer
    6 months ago

Nie próbowałem opcji menadżera ale to mało ważne. W tym czymś nic nie jest dla ludzi. Oni są jak gazeta codzienna albo sztućce jednorazowe. Ligi na całym świecie też zaczynają sezon od zera, jednak nie budują stadionów od podstaw i nie mają nowych składów. Wiele gier na kilka części i mikro zakupy. Ale one właśnie budują swoją historię. Najlepszy przykład,to GTA 5. A tu masz złoty skład i nie miną 2msc i już może być z ikon w 4o odsłonach. EA chyba nie chce być elitarne. Fc to taki Rossmann, który nie ma ambicji bycia Sephora. Inaczej chińska hurtownia 

Featured Places

Node avatar for FC 25 Dyskusja ogólna

FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.Latest Activity: 7 days ago
1,009 Posts