Forum Discussion

dzikiAndrej54's avatar
dzikiAndrej54
Seasoned Newcomer
26 days ago

Prośba o przedłużenie trybu kariery Menedżera.

Z roku na rok rozbudowujecie system juniorów i akademii – mamy scouting, wiek, potencjał, narodowość, pozycje… Ale po co to wszystko, skoro gra kończy się po 15 sezonach?📉 Realny przykład absurdu:

Znajduję chłopaka w akademii. Ma 13 lat. Przez 3–4 sezony go trenuję, rozwijam, dbam o morale.

W wieku 17 debiutuje.

W wieku 21–23 jest liderem drużyny.

W wieku 27... gra się kończy.

Nawet nie osiąga 30-tki, a ja nie mogę go zobaczyć jako kapitana, ikonę.

To rozbija sens rozwoju akademii. To zaprzecza futbolowi. To podcina nogi tym, którzy chcą coś budować – nie tylko kupować.

Ferguson prowadził Manchester United przez 26 lat. Arsène Wenger – 22 lata. W EA FC kariera się kończy po 15 sezonach, jakby trener był jednorazowym dodatkiem. My chcemy budować klub, pokolenia, dziedzictwo, nie tylko zgrywać jedną symulację do końca limitu.

Proszę Ea, przedłużcie ten tryb!!!

1 Reply

• Nie próbowałem opcji menadżera ale to mało ważne. W tym czymś nic nie jest dla ludzi. Oni są jak gazeta codzienna albo sztućce jednorazowe. Ligi na całym świecie też zaczynają sezon od zera, jednak nie budują stadionów od podstaw i nie mają nowych składów. Wiele gier na kilka części i mikro zakupy. Ale one właśnie budują swoją historię. Najlepszy przykład,to GTA 5. A tu masz złoty skład i nie miną 2msc i już może być z ikon w 4o odsłonach. EA chyba nie chce być elitarne. Fc to taki Rossmann, który nie ma ambicji bycia Sephora. Inaczej chińska hurtownia 

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.935 PostsLatest Activity: 60 minutes ago