Forum Discussion

Brzezin4's avatar
1 year ago

Problem dookoła świata

Witam, mam problem z zadaniem dookoła świata. Nie zalicza mi 3 meczów w squad battles. Ciagle mam dwa. Gram na poziomie nowicjusz jak jest w zadaniu napisane.

2 Replies

• Produkt: EA SPORTS FC 25
    Platforma:PlayStation 5
    Podaj na jakiej platformie grasz? Sony PlayStation 5
    Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID/Switch ID? Kamillooo94
    W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
    W jakim trybie? Wyzwania budowania składu
    Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 19/12/2024
    O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 10:00
    W jakiej strefie czasowej mieszkasz? GMT (UTC)
    Jak często występuje ten problem? 100%
    W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Systemowo
    Co się dzieje? Po wykonaniu 3 na 4 zadania live- dookoła świata chciałem wykonać ostatnie zadanie aby otrzymać całościową nagrodę. Niestety mam napisane, że wykonałem 3/3 zadania a w tym miejscu są 4 zadanie. Rozegrałem dwa mecze w squad battles i nie zalicza rozegranych meczy, a napisane jest, że mam wykonane już całe zadanie tj 3/3 gdzie powinno być 4/4. Nie mogę otrzymać nagrody
    Co powinno się stać? Zwrot nagrody w postaci paczek

Po wykonaniu 3 na 4 zadania live- dookoła świata chciałem wykonać ostatnie zadanie aby otrzymać całościową nagrodę. Niestety mam napisane, że wykonałem 3/3 zadania a w tym miejscu są 4 zadanie. Rozegrałem dwa mecze w squad battles i nie zalicza rozegranych meczy, a napisane jest, że mam wykonane już całe zadanie tj 3/3 gdzie powinno być 4/4. Nie mogę otrzymać nagrody....

Featured Places

Node avatar for FC 25 Dyskusja ogólna

FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.Latest Activity: 3 days ago
1,013 Posts