Forum Discussion

Amadeusz2015's avatar
1 year ago

problem from account

Witam ja mam taki problem nie dotyczący zupełnie tego konta lecz to było jedyne konto z którego mógłbym do was napisać. A więc na święta dostałem grę EAFC25 na święta na steamie lecz nie mogę nawet w to zagrać ponieważ moje konto https://steamcommunity.com/profiles/76561199066790480/ jest już powiązane z jakimś mailem próbowałem się logować na wszelkie możliwe moje maile lecz z marnym skutkiem aż w końcu zerknąłem na pocztę chciałem jeszcze dodać że nie odpalałem po prostu nigdy ea tylko miesiąc pykałem na game passie za 5zł i przejrzałem wszystkie maile aż w końcu na koncie [edit: email address removed] znalazłem to co wysłałem w zdjęciu najlepsze jest to też że nie mogę zupełnie zalogować się na to konto ponieważ nie przychodzą mi na niego powiadomienia na poczte oraz nie widzę ani jednej wiadomości od was na komputerze lecz na telefonie wszystko się pokazuje i teraz mam pytanie czy mogę coś z tym zrobić bo no ani nie zagram w eafc ani w nic od was a nowego konta na steam nie chce zakladac poniewaz to moje glowne konto licze na odpowiedz czy da jakos sie to zrobic pozdrawiam

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC 25 Dyskusja ogólna

FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.Latest Activity: 3 days ago
1,013 Posts