Forum Discussion
@EA_KubaDa radę jeszcze coś zrobić aby to sie naprawiło? dosłownie nie da się skakać po menu.. tak samo jak tworze zawodnika w karierze daje gałke na lewo aby obrócić piłkarza i nagle samo mi ciagle obraca, przyciski nie zawsze reaguja. Błąd zauważyłem głównie w karierze menadżera/zawodnika, co do ultimate to jakoś to jeszcze działa ale też zdarza się ten problem, nie wiem czy to tylko u mnie ale prosiłbym o pomoc ponieważ nie da sie grać.
Hej @Tetriz_777
Dzięki za odpowiedź.
W momencie jeśli problem pojawi się ponownie, uruchom konsolę ponownie wedle instrukcji poniżej, wraz z odłączeniem jej od prądu na kilka minut.
Jak uruchomić ponownie konsolę Xbox albo wyłączyć i włączyć jej zasilanie | Xbox Support
W ten sposób wyczyścisz jej pamięć podręczną.
Sprawdź czy problem w menu będzie pojawiać się ponownie po jej uruchomieniu.
- 3 months ago@EA_Kuba Uruchomiłem konsole ponownie, nastepnie odłączyłem ja od zasilania i podłączyłem ponownie ale problem nadal nie zniknął. Menu w karierze wciąż sie całe tnie i nie współpracuje z padem prawidłowo.
- EA_Kuba3 months ago
Community Manager
Hej @Tetriz_777
Dzięki za sprawdzenie tych kroków.
Sprawdźmy zatem czy nie jest to problem związany z zapisem gry.
Na swojej konsoli utwórz nowe konto Xbox i rozpocznij na nim grę w trybie kariery od nowa. Daj nam znać czy problem będzie pojawiać się na nowym koncie.
- 3 months ago@EA_Kuba Pewnie, zalogowałem sie na inne konto, odpaliłem FC i nadal jest to samo, nawet przy pierwszym uruchomieniu tej "scenki" występuja juz spadki i sie przycina, dziwne bo FC24 i inne edycje działaja mi normalnie na konsoli.
About FC 25 Dyskusja ogólna
Recent Discussions
- 4 hours ago
EA FC 25 autozapis
Solved6 hours ago- 8 hours ago