Forum Discussion
Podeślij zrzut ekranu/ zdjęcie z widokiem Twoich rozegranych spotkań w Squad Battles.
dobra poszedł plik
- EA_Kalina9 months ago
Community Manager
Za rozegranie pierwszych 12 meczów w DR zdobywasz punkty, które można zobaczyć na niebieskim pasku oznaczonym (12/12).
- 9 months ago
a co z punktami w squad battles dalej nie nalicza za mecze powinienem juz mieć około 12000 a mam 9000 do końca rozgrywki jeszcze 2 dni a potem odbiera się nagrody i jestem w plecy na kasie i paczkach w dr zaczoł się nowy sezon a ja za ostatnie zadania nie dostałem to co powinienem ,była do wyboru nagroda albo paczka albo kasa wybrałem kase a nie dostałem nic ,odbierałem 3 albo 4 przecież możecie to sprawdzic i dodac nagrody które nie zostały przyznane czy jakąś inną rekompensate , troche to nie fer
- 9 months ago
specjalnie gram na poziomie nowicjusz bo tak to byłby jeszcze bardziej w plecy wysłalem zrzut z ekranu , widać że nie nalicza pt.
- 9 months ago
czyli maxymalna liczba rozegranych meczów w czasie trwania zabawy czyli tygodnia to 12 i ja już wykożystałem te 12 meczów i teraz już nie nalicza punktów tylko same monety ,to mamy jeden problem z głowy ale został jeszcze drugi czyli sezon i nagrody za ilość xp czy jak to tam zwał teraz jest noawy zimowy a za poprzedni tak jak pisałem nie otrzymałem monet , otwożyłem paczke i wybrałem monety bo było ich całe 75000 i ani monet ani innej nagrody za poziom .
- 9 months ago
Mozliwe, ze odebrales monety do trybu Klub, a nie dla trybu FUT
About FC 25 Dyskusja ogólna
Community Highlights
- LukiGK12 months agoRising Newcomer
Recent Discussions
- 4 hours ago
- 7 hours ago
- 2 days ago
- 3 days ago