Forum Discussion

PiotrKida10's avatar
PiotrKida10
Rising Traveler
2 months ago

Re: Game freezing on PC after update

@RuslanB Ja mam 14600kf oraz rtx4080 super i jeśli chodzi o procesor nie mam dużego wykorzystania ! Możliwe że nigdy nie osiągam w tej grze 100% ALE anticheat i tak powoduje zacinanie się gry , sporadycznie ale jest to denerwujące. Co więcej wszystkie ustawienia mam na ultra i przerywniki filmowe na połowę fps wtedy zacięcia występują czasem . Jeśli dam przerywniki filmowe powtórki na pełne odświeżanie, klatki fps wtedy gra cały czas się zacina . Moim zdaniem anticheat powoduje usterkę gry zacinanie ale problem leży w pliku ea fc25.exe (v2) ten plik exe sam w sobie jest po aktualizacji 5 zepsuty i powoduje wraz z anticheat zacinanie się gry. Ponieważ jestem programistą udało mi się zamienić wszystkie pliki z aktualizacji nr4 anticheat przenieść do folderu nie tylko AC a też gry i uruchomić grę Ale nie posiadam pliku exe. Więc nawet w tym przypadku anticheat sie nie uruchomił ! I gra została uruchomiona bez anticheat ! Grałem i sporadyczne zacinanie i tak występowało (mniej niż z anticheat) ale występowało więc też plik eafc 25. exe v2 też jest zły !

Edit: Moved thread to Polish language FC 25 forums. -CM

2 Replies

• Ja mam 5600 bez X / 32GB RAM / dysk SSD M.2 i 4060Ti 8GB.

Wczoraj zainstalowałem gierę jeszcze raz i pomogło ustawienie, że vsync off, 120Hz (mam monitor 144Hz w windowsie), 60FPS na sztywno. Czasaaami przycinka ale ogólnie niebo a ziemia.

Może pomoże?

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.716 PostsLatest Activity: 2 minutes ago