Rivals vs eliminacje
Jeżeli w pierwszych jakoś idzie,to w eliminacjach staję się totalnym frajerem. Co jak co ale jeszcze rozróżniam kierunki! Jednak 7 na 10 podaję niecelnie. Jestem głupi czy ktoś robi że mnie głupka? Jak na razie nie trafiłem na wybitnego gracza tylko raczej w większości na podobnym poziomie. Problem w tym, że moja SI jest poniżej amatorki i choćbym zes... się trzy razy pod siebie nie przeskoczę tego. Kupiłem grę. Czy oprócz drugiego gracza muszę jeszcze przy okazji pokonać EA?
Ty masz nie awansować ani nie wygrywać. Jak chcesz lepsze paczki to kup je w sklepie. Ta grę robi nie tylko sztab programistów czy grafików. Psychologowie też maczają w tym palce.
To ma zarabiać miliony a nie dawać Tobie przyjemność z gry.
Zapamiętaj powyższe i zmień nastawienie do tej produkcji. Graj po prostu dla zabawy a nie dla pogoni za najlepszymi kartami. Chociaż realizacja tego będzie trudna do wykonania.
Jeżeli masz przegrać dany mecz ta ta gra zrobi wszystko aby tak się stało. Broń boże nie kupuj nic ze sklepu. Nie dokładaj im żadnych złotówek do portfela. EA z roku na rok jest coraz bardziej pazerne i szuka nowych sposobów na zarobek.
EA za nazwę "FIFA" musiała płacić tej federacji 150mln dolarów rocznie za licencję. Od 2 lat nie płaci tej kwoty. Jak to się przełożyło na graczy ? Nijak. Gra zdrożała a firma kombinuje tylko jak zedrzeć więcej. Musi się pojawić jakaś sensowna konkurencja która w końcu ubiję kurę znoszącą złote jaja.