RUSH
Chciałem się podzielić uwagą z graczami co nie bardzo ogarniają tryb RUSH że jest to gra zespołowa. Jeśli chcemy zwyciężać to trzeba grać zespołowo , czyli podawać , bronić a nie tylko kiwać się z cieniem , strzelać z każdej możliwej pozycji i stać z przodu oczekując tylko na podanie !!!! W RUSH gram tylko wtedy jak jest jakieś fajne wyzwanie z nim związane i nie dlatego że nie lubię tej rozgrywki , po prostu grać się nie chce widząc co tam się dzieje i jakich anty graczy tam napotykam . Do ostatniego zadania gdzie były potrzebne 3 wygrane podeszłym z nastawieniem że można szybko całe te zadania zamknąć , zgarnąć nagrody i iść pograć w tryby gdzie moje wyniki są zależne głównie ode mnie a nie od tych wizjonerów co po chwilę napotykanych w RUSH . Tak że reasumując była to dla mnie przeprawa przez mękę gdzie grając tylko i wyłącznie dwa popołudnia , łącznie ok 6 godzin udało się osiągnąć te 3 wygrane które w pewnym momencie uważałem już za nieosiągalne. Nie wiem jak to możliwe ale tak źle to jeszcze nigdy nie było . Ludzie jak nie ogarnia cię o co tam chodzi to nie grajcie , nie psujcie zabawy innym . Tam nie chodzi tylko o kiwanie samych siebie , stanie z przodu nie wiedząc że jak nie bronisz to nie wygrywasz , jak nie podajesz też sam meczu nie wygrasz i uwierz jeden z drugim tam też czasem można piłkę wycofać , na spokojnie rozegrać a nie lecieć na palę do przodu . Jak potrzebujesz asysty to uwierz że ona przyjdzie a nie że zamiast strzelać do pustej bramki to nie bo nie gol ważny tylko asysta a więc taki nie ogar wycofa a nie strzeli , znowu jak potrzebny gol to klapki na oczach i już nie widzi kolegi co stoi na lepszej pozycji , nie bo on musi być królem polowania i musi strzelać nie ważne z jakiej pozycji . Kolejna sprawa , jest coś takiego jak wytyczne to nie trzeba za każdym razem brać swojego ulubionego gracza czy w każdym meczu robić ewolucję tylko spojrzeć jakie karty dadzą najlepszy wynik całej drużynie i pomyśle też o tym że trzeba robić zadania a nie tylko myśleć o własnym tyłku. TAK ZE DO BRZEGU RUSH TO TRYB GRY ZESPOŁOWEJ , NIE JESTEŚ TAM SAM , SAM MECZU NIE WYGRASZ !!!