Forum Discussion

Kowalitri's avatar
Kowalitri
Seasoned Adventurer
1 year ago

RUSH

Chciałem się podzielić uwagą z graczami co nie bardzo ogarniają tryb RUSH że jest to gra zespołowa. Jeśli chcemy zwyciężać to trzeba grać zespołowo , czyli podawać , bronić a nie tylko kiwać się z cieniem , strzelać z każdej możliwej pozycji i stać z przodu oczekując tylko na podanie !!!!  W RUSH gram tylko wtedy jak jest jakieś fajne wyzwanie z nim związane i nie dlatego że nie lubię tej rozgrywki , po prostu grać się nie chce widząc co tam się dzieje i jakich anty graczy tam napotykam . Do ostatniego zadania gdzie były potrzebne 3 wygrane podeszłym z nastawieniem że można szybko całe te zadania zamknąć , zgarnąć nagrody i iść pograć w tryby gdzie moje wyniki są zależne głównie ode mnie a nie od tych wizjonerów co po chwilę napotykanych w RUSH . Tak że reasumując była to dla mnie przeprawa przez mękę gdzie grając tylko i wyłącznie dwa popołudnia , łącznie ok 6 godzin udało się osiągnąć te 3 wygrane które w pewnym momencie uważałem już za nieosiągalne. Nie wiem jak to możliwe ale tak źle to jeszcze nigdy nie było . Ludzie jak nie ogarnia cię o co tam chodzi to nie grajcie , nie psujcie zabawy innym . Tam nie chodzi tylko o kiwanie samych siebie , stanie z przodu nie wiedząc że jak nie bronisz to nie wygrywasz , jak nie podajesz też sam meczu nie wygrasz i uwierz jeden z drugim tam też czasem można piłkę wycofać , na spokojnie rozegrać a nie lecieć na palę do przodu . Jak potrzebujesz asysty to uwierz że ona przyjdzie a nie że zamiast strzelać do pustej bramki to nie bo nie gol ważny tylko asysta a więc taki nie ogar wycofa a nie strzeli , znowu jak potrzebny gol to klapki na oczach i już nie widzi kolegi co stoi na lepszej pozycji , nie bo on musi być królem polowania i musi strzelać nie ważne z jakiej pozycji . Kolejna sprawa , jest coś takiego jak wytyczne to nie trzeba za każdym razem brać swojego ulubionego gracza czy w każdym meczu robić ewolucję tylko spojrzeć jakie karty dadzą najlepszy wynik całej drużynie i pomyśle też o tym że trzeba robić zadania a nie tylko myśleć o własnym tyłku. TAK ZE DO BRZEGU RUSH TO TRYB GRY ZESPOŁOWEJ , NIE JESTEŚ  TAM SAM , SAM MECZU NIE WYGRASZ !!!

2 Replies

• Cóż ja w takiej sytuacji oddaje mecz walkowerem. Jak widzę że gość ma czystą pozycję a ten co ma piłkę zamiast mu podać lata z jednej strony boiska na drugą, jakąś kiwka strzał nad bramką lub strata i gol dla przeciwnika nie dam mu zarobić punktów. Fakt że cierpią inni gracze ale może takie coś nauczy idiotów że to gra zespołowa 

Featured Places

Node avatar for FC 25 Dyskusja ogólna

FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.Latest Activity: 3 days ago
1,014 Posts