1 year ago
RYNEK
Kupilem EAFC25 na PC i mam zablokowany rynek na aplikacji jest napisane zeby grac mecze a na PC ze mam ukonczyc podstawy ale jak mam ukonczyc jak nie moge kupic kart co mam otwierac pacvzki w nieskonczonosc ?
Kupilem EAFC25 na PC i mam zablokowany rynek na aplikacji jest napisane zeby grac mecze a na PC ze mam ukonczyc podstawy ale jak mam ukonczyc jak nie moge kupic kart co mam otwierac pacvzki w nieskonczonosc ?
Hej @Bidonek0412
Początkowo korzystaj z podstawowych kart, które otrzymałeś na początku gry i stopniowo rozbudowuj swój klub. EA FC 25 posiada wiele trybów w których za granie otrzymujesz nagrody w postaci paczek, monet etc.
Kontynuuj grę a po pewnym czasie rynek zostanie odblokowany.
Hej @Bidonek0412
Jeśli post @EA_Kuba odpowiedział na Twoje pytanie, nie zapomnij oznaczyć go jako rozwiązanie. Jeśli jednak masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy, śmiało daj nam znać!
@EA_Kalina @EA_Kuba no dobra ale dlaczego niektórzy muszą to zrobić a niektórzy maja to odrazu,uwazam ze jest to troche nie fair bo jednak trzeba troche czasu i kart na to poświęcić a inni maja dostęp odrazu