Forum Discussion

erhard55's avatar
erhard55
Rising Traveler
11 months ago

Squad Battles ograniczenia.

Dlaczego wprowadzili ograniczenia do 12 meczy w Squad Battles przecież ostatnio było 32 , a jeszcze wcześniej 40 . Może ktoś mi to wytłumaczy ? I jeszcze dlaczego w Polsce EA FC 25 jest najdroższą grą na świecie ?  Widocznie uważają nas za najbogatszych ????

A tak na prawdę gra z roku na rok jest coraz gorsza , a do tego coraz droższa !!!! Pozostaje więc się z nią pożegnać !  A szkoda bo to była kiedyś świetna gra pod nazwą FIFA .

Bo teraz jest całkiem do kitu . Zupełnie jakby jacyś dyletanci się za nią zabrali .

3 Replies

• erhard55's avatar
    erhard55
    Rising Traveler
    10 months ago
    @erhard55 Czy na prawdę nikomu nie przeszkadza ograniczenie do tylko 12 meczy ????
    Przecież to kretyński pomysł żeby aż tak ograniczać squad battles i jeszcze bezczelnie brać tak duże pieniądze za tegoroczny bubel pod
    szumną nazwą Ea Fc 25 . To naprawdę chamstwo za mniej brać więcej !!!!!!
  • Greg2327's avatar
    Greg2327
    New Veteran
    10 months ago
    @erhard55 Gra na bota jest tragiczna, schematyczna. Nagrody dostajesz takie same za wbity poziom. Jakby jeszcze ograniczyli mecze w rivals jak było w tamtym roku było by elegancko. Przecież nie oto chodzi, żeby całe dnie katować grę, a żeby wyrobić mecze w rivals, mistrzostwa, rash, squad battles to tak niestety wygląda
  • erhard55's avatar
    erhard55
    Rising Traveler
    10 months ago

Nie dość że gra jest najdroższa w Polsce na świecie to jeszcze do kompletu wydany został całkowity bubel . Dałem się nabrać , ale tak to jest jak przed kupnem nie można sprawdzić gry . Pewnie nie długo doczekamy się we wszystkich rozgrywkach gry w kilku tylko meczach . Jakim trzeba być tępakiem żeby tak ograniczać kiedyś super grę .  Mam nadzieję że zobaczę ich upadek , bo ludzie w końcu dojdą do tego samego wniosku !!!!!!

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.961 PostsLatest Activity: 10 hours ago