Forum Discussion
Na prawdę nikomu nie przeszkadza , że w najdroższej na świecie grze w Polsce . Squad Battles został okrojony tylko do 12 meczy.
Zastanawia mnie dlaczego i dla kogo to zrobili ????? Kasę jest komu brać i to o wiele za dużą . Ta gra w tym roku to jedna wielka porażka , nie jest warta nawet5 połowy tej wziętej z kosmosu ceny !!!!!!!!
- BenedictoXC9 months agoSeasoned Rookie
Nie wiem komu się podoba ograniczenie meczów w squad battles do 12 meczy, chyba tylko tym co grają na legendary, reszta musi pocieszyć się ochłapami, jak wbijam złoto to już jest sukces, dlaczego nie mogło zostać po staremu, niestety gra promuje tylko tych co najlepiej grają, reszta może tylko pomarzyć o lepszych nagrodach i zbudowaniu lepszego składu. Najgorza odsłona EA, ostatni raz kupiłem ten chłam.
- dragon198309 months agoNew Traveler
Chyba zespołowi bo się nie chciało zrobić raz a dobrze..żeby dać coś nowego tradycyjnie trzeba było śpi...c drugie. W ramach tej ceny i żeby się zrekompensować powinniście jednorazowo dać fc coinsy w cenie 100 zł przynajmniej
- 9 months ago@Avalayya Człowieku! Została przyjeta na plus? chyba tylko przez twoją sponsorowana osobę! "
@dragon19830 ma rację w 100%. 12 meczy przy dużym wpływie systemu na zagranie piłek!? mam juz tyle nagrań pokazujących błędy, że mozna by było obdzielić jeszce kolejne wydania tej marnej wersji. Jeżeli chcesz wbijać sobie punkty za pochlebstwa to OK ale rób to z głową. Przecież kazdy ma oczy i widzi co został0o zrobione z tą grą.- Greg23279 months agoNew Veteran@kuspio2002 Cześć, w sumie masz 14 meczy w squad battles, jeszcze dwa wyróżnione. Nie wiem czy grasz jeszcze w rivals,rush czy mistrzostwa. To jest bardzo dużo meczy w tygodniu, żeby dostać nagrody za wszystkie. Kwalifikacje do mistrzostw też zostały zmniejszone do 5 meczy, z czego musisz wygrać 3 żeby się zakwalifikować. Gra ma pełno błędów tu się zgadzam, a serwery to chyba z kartonu.
- 9 months ago@Greg2327 Oczywiście mamy 14 meczy i jeszcze pozostałe rozgrywki, Pięknie to napisałeś. Jednak ilość różnych rozgrywek nie znaczy, że musimy grać we wszystkie. Ktoś wybiera squad battles bo najmniej obciąża łącze i w tej rozgrywce nikt nie ucieka przed końcem meczu. Nikt nie oszukuje ze sztuczną rangą. System oczywiście ma dużo błędów ale przy większej ilości meczów nie wpływało to na ogólny wynik. Przy 12 (14) meczach każdy błąd systemu ma juz decydujące znaczenie.
- dragon198309 months agoNew Traveler
To zrobić tutaj głosowanie i się okaże czy rzeczywiście jest na plus... kupiłem ją bo w sqad battles mogłem sobie pograć cały tydzień a teraz przy jednym dobrym posiedzeniu 12 meczy kończę i cały tydzień konsola się kurzy.. może wieczorem Rush zagram z 3 razy... Na rivals mam trochę słabego neta i czasem przycina więc zadko gram więc te pieniądze były jak dla mnie niepotrzebnie wydane
- Greg23279 months agoNew Veteran
@dragon19830Ea się nie przejmuję co myślą gracze. Niestety pozostaję się pogodzić, albo skończyć z grą. jak coś możesz spróbować pisać na forum anglojęzycznym, tam większy zasięg Ale tak naprawdę co możemy to ponarzekać i tyle niestety z tego.
About FC 25 Dyskusja ogólna
Community Highlights
- LukiGK117 days agoRising Newcomer
Recent Discussions
- 2 hours ago
- 5 hours ago
- 8 hours ago
- 2 days ago