Forum Discussion
10 months ago
@Avalayya Człowieku! Została przyjeta na plus? chyba tylko przez twoją sponsorowana osobę! "
@dragon19830 ma rację w 100%. 12 meczy przy dużym wpływie systemu na zagranie piłek!? mam juz tyle nagrań pokazujących błędy, że mozna by było obdzielić jeszce kolejne wydania tej marnej wersji. Jeżeli chcesz wbijać sobie punkty za pochlebstwa to OK ale rób to z głową. Przecież kazdy ma oczy i widzi co został0o zrobione z tą grą.
@dragon19830 ma rację w 100%. 12 meczy przy dużym wpływie systemu na zagranie piłek!? mam juz tyle nagrań pokazujących błędy, że mozna by było obdzielić jeszce kolejne wydania tej marnej wersji. Jeżeli chcesz wbijać sobie punkty za pochlebstwa to OK ale rób to z głową. Przecież kazdy ma oczy i widzi co został0o zrobione z tą grą.
Greg2327
10 months agoNew Veteran
@kuspio2002 Cześć, w sumie masz 14 meczy w squad battles, jeszcze dwa wyróżnione. Nie wiem czy grasz jeszcze w rivals,rush czy mistrzostwa. To jest bardzo dużo meczy w tygodniu, żeby dostać nagrody za wszystkie. Kwalifikacje do mistrzostw też zostały zmniejszone do 5 meczy, z czego musisz wygrać 3 żeby się zakwalifikować. Gra ma pełno błędów tu się zgadzam, a serwery to chyba z kartonu.
- 10 months ago@Greg2327 Oczywiście mamy 14 meczy i jeszcze pozostałe rozgrywki, Pięknie to napisałeś. Jednak ilość różnych rozgrywek nie znaczy, że musimy grać we wszystkie. Ktoś wybiera squad battles bo najmniej obciąża łącze i w tej rozgrywce nikt nie ucieka przed końcem meczu. Nikt nie oszukuje ze sztuczną rangą. System oczywiście ma dużo błędów ale przy większej ilości meczów nie wpływało to na ogólny wynik. Przy 12 (14) meczach każdy błąd systemu ma juz decydujące znaczenie.
- Greg232710 months agoNew Veteran@kuspio2002 Właśnie o to chodzi, trzeba było wybierać. Sam nie grałem w squad battles w tamtym roku z racji bardzo dużej ilości meczy. W tym roku na spokojnie robię sobie bitwy drużynowe (klasa światowa starcza na złoto 1 albo elitarna 3) i rivalsy. Dodatkowe nagrody, na które nie trzeba dużo czasu.
- 10 months ago@Greg2327 ale nie zmienia to faktu, że FC25 jest chyba najbardziej przereklamowaną grą. Ja dogrywam do końca lutego 25 i zamykam kilkuletni rozdział. 🙂
About FC 25 Dyskusja ogólna
Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.960 PostsLatest Activity: 2 hours ago
Community Highlights
- LukiGK131 days agoRising Newcomer
Recent Discussions
- 2 hours ago
- 11 hours ago
- 2 days ago
- 2 days ago
- 2 days ago