Forum Discussion

dragon19830's avatar
dragon19830
New Traveler
10 months ago

Squad battles tylko 12 meczy

Witam chciałbym się dowiedzieć czy jest szansa na to że w squad battels powróci 34 mecze a nie jak teraz 12? Jeszcze dobrze człowiek nie zacznie a już ma limit meczy. A odśwież 3 razy to nie ma już zadnego. Z czego tu kompletowac nowe karty jak nawet z bronzu nie wyjdzie człowiek. Kupiłem ta grę bo lubię w to grać a nie jakieś volty, kluby czy inne rzeczy. Dlatego proszę o przywrócenie tej ilości bo za tą cenę myślałem że sobie pogram a tu taka żenada. Jeśli ktoś lubi ten element gry to odradzam zakup bo szybko będziecie żałować . Tryb Rush jest w miarę ale nudzi szybko, poza tym wolałbym żeby mi dobierało graczy z xboxa a nie PC co się im mylą klawisze i lecą niw wiadomo gdzie a już o podaniach nie wspomnę. Tak że jeszcze raz proszę o przywrócenie większej liczby meczy.

16 Replies

• dragon19830's avatar
    dragon19830
    New Traveler
    10 months ago

To zrobić tutaj głosowanie i się okaże czy rzeczywiście jest na plus... kupiłem ją bo w sqad battles mogłem sobie pograć cały tydzień a teraz przy jednym dobrym posiedzeniu 12 meczy kończę i cały tydzień konsola się kurzy.. może wieczorem Rush zagram z 3 razy... Na rivals mam trochę słabego neta i czasem przycina więc zadko gram więc te pieniądze były jak dla mnie niepotrzebnie wydane

• Greg2327's avatar
    Greg2327
    New Veteran
    10 months ago

@dragon19830Ea się nie przejmuję co myślą gracze.  Niestety pozostaję się pogodzić, albo skończyć z grą. jak coś możesz spróbować pisać na forum anglojęzycznym, tam większy zasięg Ale tak naprawdę co możemy to ponarzekać i tyle niestety z tego.

• @Greg2327 Oczywiście mamy 14 meczy i jeszcze pozostałe rozgrywki, Pięknie to napisałeś. Jednak ilość różnych rozgrywek nie znaczy, że musimy grać we wszystkie. Ktoś wybiera squad battles bo najmniej obciąża łącze i w tej rozgrywce nikt nie ucieka przed końcem meczu. Nikt nie oszukuje ze sztuczną rangą. System oczywiście ma dużo błędów ale przy większej ilości meczów nie wpływało to na ogólny wynik. Przy 12 (14) meczach każdy błąd systemu ma juz decydujące znaczenie.
  • Greg2327's avatar
    Greg2327
    New Veteran
    10 months ago
    @kuspio2002 Właśnie o to chodzi, trzeba było wybierać. Sam nie grałem w squad battles w tamtym roku z racji bardzo dużej ilości meczy. W tym roku na spokojnie robię sobie bitwy drużynowe (klasa światowa starcza na złoto 1 albo elitarna 3) i rivalsy. Dodatkowe nagrody, na które nie trzeba dużo czasu.
  • @Greg2327 ale nie zmienia to faktu, że FC25 jest chyba najbardziej przereklamowaną grą. Ja dogrywam do końca lutego 25 i zamykam kilkuletni rozdział. 🙂
  • Greg2327's avatar
    Greg2327
    New Veteran
    10 months ago

@kuspio2002Niedopracowana strasznie, stąd moje podejście, żeby było jak naj mniej meczy do rozegrania. Ta gra jest mega denerwująca, dziwne zachowania zawodników, wybieganie na kilkumetrowy spalony, podania w innym kierunku. Można by dużo wymieniać jeszcze. Na bota nie wygląda wcale lepiej Powiedzmy sobie prawdę, gdyby nie te paczki z nagród, większość dałaby sobie spokój z ta grą. To uzależnia, można powiedzieć jak hazard

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.954 PostsLatest Activity: 9 hours ago