Forum Discussion

wierzgus's avatar
4 months ago
Solved

Status ticket

Hey,

Mam 3 ticket. Jeden. Rozwiazano, I dwa w trakcie. 

Ten Rozwiazano, jak moge sprawdzić jak to rozwiązali? Zero wiadomości email a wchodząc na ea help również nie widzę czegokolwiek tam 

Przy jednemu który jest w trakcie mam napisać e "aktualizacja 11.11" że dzisiaj padła aktualizacja ale również ani nie mam email ani wiadomości w ticket. 

Podsumowując. Jak mogę sprawdzić dany status itd danej sprawy? Bo w kulki mnie robią. A dodatkowo na chacie live to są boty i piszą populizmy. 

• Hej @wierzgus 

Zacznę od wyjaśnienia, że poprzez forum nie mamy możliwości sprawdzić historii spraw czy też statusu zgłoszeń.

Jeśli status Twojego zgłoszenia to "Zakończony" lub "Oczekiwanie na gracza" wówczas dostaniesz odpowiedź na skrzynkę mailową.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 months ago

Hej @wierzgus 

Zacznę od wyjaśnienia, że poprzez forum nie mamy możliwości sprawdzić historii spraw czy też statusu zgłoszeń.

Jeśli status Twojego zgłoszenia to "Zakończony" lub "Oczekiwanie na gracza" wówczas dostaniesz odpowiedź na skrzynkę mailową.

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.720 PostsLatest Activity: 6 hours ago