crazytechniq
1 year agoRising Rookie
Ta odsłona to po prostu KPINA z graczy!!
- Po pierwsze gram z przeciwnikiem, który odbiera mi piłkę a mój piłkarz na chwilę zastyga i zamienia się w posąg zamiast walczyć!
- FC HUB A - (drabinka) nagrody, które są bardziej niż żałosne. Jakieś karty typu 2X80+ i to na wyższych poziomach, nie mówię, żeby dawać od razu 99+. Dobrze by było chociaż 1X85+.
- FC HUB B - Jeżeli dobrze pamiętam to piłkarz Son jest na 13 poziomie. Na wypożyczenie na 10 meczy, serio? SERIO?
- Szybkość gry! Hahaha właściwie jaka szybkość. Taki Inaki Williams co ma szybkości biegu 90+ praktycznie truchta.
- Podania!! Tu już nie ma co gadać. Po prostu was trzeba pozwać. Wszystkie ustawienia pada przetestowane a piłkarze robią co chcą! Jestem pod bramką przeciwnika i chcę delikatnie podać do zawodnika, który stoi w polu karnym, gdzie mój debil podaje? Prawie na środek boiska. Co to w ogóle ma być?
- Rynek transferowy A -Tutaj musicie poprawić algorytmy. Co to ma być? Chcę kupić jednorazową kartę dla obrońcy, mam idealnego, któremu chcę kupić ''kotwicę'', no ale hola hola 4400 za kartę!
- Rynek transferowy B - Ja wiem, że panuje moda na tolerancyjność i że doradza wam lubiana przez wszystkich (sic!)Sweet Baby Inc , ale do wyszukiwarki dodajcie opcję zaznaczenia czy chcesz mężczyznę czy kobietę. Bo ja w FUT to tworzę drużynę z mężczyzn, żeby nie było nie mam nic do kobiet i aktualnie jedna gra u mnie w ataku.
- Sklep - Wydałem 12000 FC25 Points/ Jeżeli się kupuje paczkę za równowartość 100 złotych to można tam jakiegoś piłkarza 86+ dać! I nie, nie złotego rzadkiego.
- Gameplay A - Jakby w rzeczywistości każdy bramkarz wybijał każdą turlającą się piłkę na rzut rożny to raczej to on musiałby płacić klubowi.
- Gameplay B - Chcesz szybko wznowić grę, ale nie możesz bo bramkarz czule tuli piłkę, aż przeciwnik ustawi się na swoich pozycjach.
Chciałbym przeczytać odpowiedź na powyższe zarzuty. Najlepiej z oficjalnego konta.