Forum Discussion

crazytechniq's avatar
crazytechniq
Rising Rookie
1 year ago

Ta odsłona to po prostu KPINA z graczy!!

1. Po pierwsze gram z przeciwnikiem, który odbiera mi piłkę a mój piłkarz na chwilę zastyga i zamienia się w posąg zamiast walczyć! 
  2. FC HUB A - (drabinka) nagrody, które są bardziej niż żałosne. Jakieś karty typu 2X80+ i to na wyższych poziomach, nie mówię, żeby dawać od razu 99+. Dobrze by było chociaż 1X85+.
  3. FC HUB B - Jeżeli dobrze pamiętam to piłkarz Son jest na 13 poziomie. Na wypożyczenie na 10 meczy, serio? SERIO?
  4. Szybkość gry! Hahaha właściwie jaka szybkość. Taki Inaki Williams co ma szybkości biegu 90+ praktycznie truchta.
  5. Podania!! Tu już nie ma co gadać. Po prostu was trzeba pozwać. Wszystkie ustawienia pada przetestowane a piłkarze robią co chcą! Jestem pod bramką przeciwnika i chcę delikatnie podać do zawodnika, który stoi w polu karnym, gdzie mój debil podaje? Prawie na środek boiska. Co to w ogóle ma być?
  6. Rynek transferowy A -Tutaj musicie poprawić algorytmy. Co to ma być? Chcę kupić jednorazową kartę dla obrońcy, mam idealnego, któremu chcę kupić ''kotwicę'', no ale hola hola 4400 za kartę!
  7. Rynek transferowy B - Ja wiem, że panuje moda na tolerancyjność i że doradza wam lubiana przez wszystkich (sic!)Sweet Baby Inc , ale do wyszukiwarki dodajcie opcję zaznaczenia czy chcesz mężczyznę czy kobietę. Bo ja w FUT to tworzę drużynę z mężczyzn, żeby nie było nie mam nic do kobiet i aktualnie jedna gra u mnie w ataku.
  8. Sklep - Wydałem 12000 FC25 Points/ Jeżeli się kupuje paczkę za równowartość 100 złotych to można tam jakiegoś piłkarza 86+ dać! I nie, nie złotego rzadkiego.
  9. Gameplay A - Jakby w rzeczywistości każdy bramkarz wybijał każdą turlającą się piłkę na rzut rożny to raczej to on musiałby płacić klubowi.
  10. Gameplay B - Chcesz szybko wznowić grę, ale nie możesz bo bramkarz czule tuli piłkę, aż przeciwnik ustawi się na swoich pozycjach.

Chciałbym przeczytać odpowiedź na powyższe zarzuty. Najlepiej z oficjalnego konta.

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC 25 Dyskusja ogólna

FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.Latest Activity: 1 month ago
1,013 Posts