Ta zmiana jest tragiczna !!!!
Chodzi mi o eliminacje do UT Champions . Te 5 męczy do rozegrania przy totalnym braku matchmakingu to j jest jakąś kpina !!! W poprzedniej odsłonie gry przez cały rok nie udało mi się tylko raz awansować do UT Champions . W tej odsłonie od premiery awansowałem tylko raz a na przełomie tego tygodnia próbowałem 3 razy i za cholerę jest to totalny przekręt !!!!!! Jak można było wymyślić 5 meczów eliminacji , gdzie trzeba wygrać większość by awansować , przecież to jest chore jak można tak utrudniać graczom zabawę i zabierać szansę na grę o lepsze nagrody . Może nie jestem kozakiem ale słabeuszem też na pewno nie jestem bo skoro w poprzedniej edycji grałem w ligach 2-3 a eliminacje przechodziłem za każdym razem to nie zapomniałem nagle jak się gra , po prostu w tej odsłonie jest wszystko nastawione na to by jak najtrudniej zdobywać jakieś fajne nagrody , myślą że jak utrudnią słabszym graczom szansę na lepsze nagrody to oni zaraz kupią pointsy i będą szukać czegoś za realna kasę . Taki wał jak wydam więcej niż wydałem na zakup takiego bubla jak EA fc 25 . Wszystko spierdzielili , Sqad Battles , Rivals , Eliminacje jak i samo UT Champions , no po prostu brawo dla twórców . W tej odsłonie to już zdecydowanie więcej nerwów niż przyjemności a chyba nie i taki efekt chodzi , gra powinna cieszyć , bawić a nie wywoływać tylko złe emocje . Liczę że ktoś pójdzie po rozum do głowy i przywróc i poprzedni system Rivals , eliminacji bo mam wrażenie że ta zmiana nie wyszła na dobre i może zniechęcić więcej graczy .