Forum Discussion

szew83's avatar
szew83
Rising Traveler
1 year ago

Trzeba

Jasno powiedzieć. To jest oszustwo na masową skalę. Ostatnią i najmniej ważną rzeczą jest wynik w jakimkolwiek trybie. Istotne jest jak EA tym wynikiem manipuluje,wpływa na niego. Wielu twierdzi, że to wadliwy towar. Otóż nie,to skalkulowana operacja, mająca wydoić klienta do zera.

1 Reply

• Greg2327's avatar
    Greg2327
    Seasoned Veteran
    1 year ago

@szew83Ta gra to żart, teraz miałem mecz o awans do kolejnej ligi. wygrywałem 3;1, ale od 80 minuty nie mogłem już nic zrobić. Mój zespół chyba świętował, ledwo się ruszali, choć stamina prawie pełna. Oczywiście przegrałem ten mecz, ale jak tu grać jak nie możesz celnie podać, strzelić, sprint nie działa, piłkarze przewracają się przy lekkim dotknięciu. W UFL już przyjemniej się gra. Tu nie dość że gra denerwuję, ponieważ połowa komend nie dociera przez imput lag, zespół zachowuję sie jak bezmózgie Yeti. to i tak z tych paczek co zdobędziesz leci nic nie warty szrot, co nawet nie nadaje się do przepalenia bo za słabe karty

Featured Places

Node avatar for FC 25 Dyskusja ogólna

FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.Latest Activity: 3 days ago
1,013 Posts