Forum Discussion
Hej ProXy_Hajt
Tu na forum nie jesteśmy w stanie sprawdzić twojego konta aby potwierdzić co dokładnie się stało. W tej sytuacji wyślij odwołanie do zespołu zajmującego się weryfikacją blokady i zawieszenia. Status zgłoszenia możesz zawsze śledzić na stronie https://help.ea.com/en/help-my-cases/
Aby się odwołać, wybierz odpowiednią metodę kontaktu z nami, wypełnij formularz na stronie i kliknij Wyślij.
- Twoje zgłoszenie zostanie wysłane do wyznaczonego zespołu, który przyjrzy się sprawie. Możesz spodziewać się wiadomości z adresu e-mail noreply@ea.com w ciągu 10 dni, choć czasem proces ten może potrwać dłużej. Wiadomość e-mail będzie zawierać informacje o naszej decyzji i sposobie jej zakwestionowania, jeśli uważasz, że popełniliśmy błąd. Doradcy nie mogą już przekazywać spraw do naszego zespołu moderatorów ds. regulaminu
Za każdym razem niezależny zespół zweryfikuje historię twojego konta, nawet jeśli otrzymasz podobną odpowiedź.
Pewnie, po dwóch "śledztwach" dalej im wyszło, że to była sprzedaż coinsów, proszę zobaczyć na te zdjęcia i proszę mi logicznie wytłumaczyć, w którym miejscu zrobiłem tutaj coś złego, bo ja już nic nie rozumiem, po prostu wystawiłem karty za tyle ile chodziły w danym momencie (21 lipiec) :)
About FC 25 Dyskusja ogólna
Community Highlights
- LukiGK13 months agoRising Newcomer
Recent Discussions
- 14 hours ago
Podjęto
Solved3 days ago