Forum Discussion

krisg70's avatar
krisg70
Newcomer
14 days ago

Wczytywanie nakładki aplikacji platformy.

Dzień dobry.. włączyłem grę, wybrałem opcję Ultimate i wyskoczył mi czarny ekran z komunikatem : "Wczytywanie nakładki aplikacji platformy.  Proszę czekać. " Gra muzyka i nic.. czekałem ponad godzinę. Pomożecie ?    

2 Replies

• FC 24. U mnie to samo. Zainstalowałem na nowo po jakimś czasie grę. Stworzyłem profil, gra spytała się mnie czy chce uruchomić edycję ultimate czy standardową. I przy jednej i drugiej ponad 30 min czekania i nic. Gra muzyka i wyświetla się komunikat "Wczytywanie nakładki aplikacji platformy.  Proszę czekać. " 

Platforma: PC
    Gra uruchomiona przez steam. 

EDIT: udało mi się zrozumieć ze problem leży w wczytywaniu nakładki steam " SHIFT+ TAB ". Dalej nie jestem w stanie uruchomić gry.

EDIT2: biblioteka steam - FC 24 - właściwości - wyłąćz nakładkę steam w grze --> odpalam grę i teraz nie pozwala mi przejść dalej po wybraniu " wersji ultimate lub standardowej "... Sprawdzam spójność plików...

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.936 PostsLatest Activity: 2 hours ago