Forum Discussion

beixon's avatar
1 year ago

Wlamanie na konto

Witam ktoś mi się włamał na konto ea zgłaszałem tą sprawe ale ea mnie ignoruje zamyka automatycznie sprawę i cisza .. Bot ea potowerdzil że moje konto zostało zhakowane a ja podałem wszystkie dane które chciał kod dostępu adres e-mail i jakie karty znikły mi z konta lecz dalej cisza że strony ea 

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @beixon 

Niestety poprzez forum nie możemy pomóc w kwestiach związanych z kontem EA ani sprawdzić statusu Twojej sprawy.

Podczas pierwszego kontaktu w sprawie włamania na konto, należy wykonać te kroki, aby zabezpieczyć swoje konto oraz dostarczyć informacje dotyczące brakującej zawartości. Następnie Twoja sprawa jest przekazywana do zespołu, który weryfikuje te informacje, a po kilku dniach otrzymasz e-mail z informacjami na temat postępowania.

• Chciałbym tylko napisać że * EA włamał mi się ktoś na konto zgłosiłem to do eahelp oczywiście rozmowa z botem i od tygodnia jest cisza nikt się nie odzywa tylko bot na poczcie mi napisał czy jestem zadowolony ja * wydajesz pieniądze na grę okradną Cie i ea ma to w * nie pozdrawiam . Nigdy więcej nie kupię nie od was .

Featured Places

Node avatar for FC 25 Dyskusja ogólna

FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.Latest Activity: 7 days ago
1,013 Posts