8 months ago
Zablokowanie konta.
Witam, czy ktoś może poradzić w jaki sposób mogę się skontaktować na ogół rzecz biorąc z nimi? To jest porażka, dostałem blokadę na konto po trafieniu w FC 25 dwóch dobrych zawodników w 1 tygodniu, 1...
Hej @Pyciu2k
Każde Twoje odwołanie odnośnie blokady w grze, wysyłane jest z poziomu Twojego konta EA do Działu Świadczonych Usług.
Jeśli nadal otrzymujesz odmowę usunięcia blokady, oznacza to, że przeprowadzono wiele dochodzeń i nie znaleziono dowodów, które uzasadniałyby jego usunięcie. Bardzo mi przykro, ale w takim przypadku blokada będzie musiała pozostać. Jeśli jednak Twoje konto zostało zhakowane, powinieneś skontaktować się z doradcą, aby upewnić się, że jest ono całkowicie pod Twoją kontrolą.
No to rzeczywiście sprawdzili dobrze, irytuje mnie ciągle ta sama odpowiedź od nich jak od BOTa, tak każda jest wklejana taka sama, że tego nie cofną … ja wiem, że nic na tym koncie takiego nie robiłem, a jedyne co mi przychodzi do głowy to blokada za trafienie zbyt drobnych kart, bo innej zasady tutaj nie ma, mam 22 lata a nie 12 żeby się bawić w czatowanie z innymi i próbowanie handlowania monetami, bo wiem że można dostać za to blokadę, gram na tym koncie od Fify 13 i kiedy trafiłem dość wyróżniające się karty, nagle dostaję blokadę, nie nie nie, nie wiem po prostu jak dotrzeć do umysłu takich ludzi, to jest śmiechu warte, dość że po całym tygodniu pracy chcę zagrać weekendowo to dostaję blokadę … poza tym argumentują mojego bana handlem monetami poza trybem Ultimate Team XD gdzie nie ma takiego innego trybu gry w FC 25.
Ja to wgl czekam na odpowiedzieć od 20 dni. 11.12.2024 dostałem blokadę za niby oszustwo. A dostałem bana zaraz po tym jak mi poleciał Vini za 3300000 😂i ikona Socrates taki w miarę git do gry. I nic złego nie robiłem po prostu grałem rivals w czwartek nagrody weekend fut i tak co tydzień. Kiedy los się do mnie uśmiechnął i leci Vini z paczki dostaje ku**a blokadę. Blokada za nic i wgl w * mają to żeby cokolwiek zrobić. Tyle pieniędzy co przelałem za fifa pointsy… i wszystko żeście zepsuli. Jaki ma wtedy sens to że wydaje kasę na grę ? Kupuję pączki ? W końcu trafiam coś fajnego ale nieeeee ja oszukiwałem i dostaje blokadę. Żenada ostatni raz kupiłem Fc na PC