Forum Discussion
Póki co mija 5 dzień bez odpowiedzi zarówno na ticket jak i na mail wysłany na lets_talk. Przestaje mieć jakiekolwiek nadzieje, ale poczucie bycia zrobionym w **** przez EA jest ogromne. Nie oszukujesz, starasz się być fair, rynek wykorzystujesz do normalnych legalnych transakcji, a i tak na końcu dostajesz od razu permabana tej edycji na transfery. W dzień, w którym dostałem bana, zarobiłem 75k na sprzedaży z zyskiem 3 piłkarzy kupionych wcześniej, najwidoczniej dla EA to za duzo. W takim razie pytanie po co jest ten cały rynek, jak nie do handlowania zgodnie z obowiązującymi zasadami? Na Toty zamierzałem nawet pokusić się być może na płatna paczkę, ale w tej sytuacji sobie daruję. W zawieszeniu 900k coinsow, które mogę wydać tylko na paczki...
Komuś w ogóle udało się odwołać?...
Jest odpowiedź, EA oficjalnie potwierdziło w swojej odpowiedzi, że wg nich "angażowałem się w dystrybucję monet", wydaje mi się, że jakakolwiek sprzedaż kart z profitem jest raczej niemile przez nich widziana.
Co więcej, jeśli Wasza transakcja, czyli gracz, którego wystawiacie lub gracz, którego kupujecie jest powiązany z innym kontem zamieszanym w podejrzane transakcje, Wasze konto również zostanie obciążone sankcją, możecie o tym nawet nie wiedzieć, nie być tego świadomi, mieć pecha, jednym słowem loteria jak w Lotto.
Mimo wszystko uważam, że w tego typu przypadkach kara i nauczka, jeśli już musi być, powinna być łagodniejsza, a nie od razu ban TM na cała obecną edycję.
About FC 25 Dyskusja ogólna
Community Highlights
- LukiGK130 days agoRising Newcomer
Recent Discussions
- 58 minutes ago
- 7 hours ago
- 10 hours ago
Brak paczki
Solved2 days ago