Forum Discussion

przemas159's avatar
3 months ago
Solved

Zablokowany rynek transferowy EA FC25

Jestem akywny od kąd kupiłem gre, nie moge uzyskac dostępu do rynku transferowego ...

9 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hej @przemas159 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Odblokowanie rynku transferowego odbywa się automatycznie i nie można odblokować go ręcznie. 

Jeśli Twoje konto kwalifikuje się do otrzymania dostępu, do grając wedle zasad gry po pewnym czasie zostanie od na Twoim koncie odblokowany. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    3 months ago

@dragon19830 . Nie posiadamy  dodatkowych szczegółów co do ilości rozegranych meczy i tego jak długo może to potrwać

Żródło.

• jest jakis regulamin czy cos ile musze byc aktywny zeby dostac dostep? koledzy od razu po kupieniu fc 25 mieli dostep do transferow. bez sensu 

• Eno3n89's avatar
    Eno3n89
    2 months ago

Tydzień czasu czekam na dostęp do rynku ile można irytuje mnie to już 🤨

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 months ago

@Eno3n89 aktywne prowadzenie rozgrywki przy jednoczesnym przestrzeganiu zasad gry, powinny już niebawem odblokować dostęp do Rynku.

• Dzien dobry kupilerm gre w w dni 23 grudnia i do teraz czyli do 22 stycznia aktywnia gram w ea fc 25 i nadal nie zostal mi przyznany dostep do rynku jest to

utradniajace rogrywke czy mogl bym prosic o odpowiedz.

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.718 PostsLatest Activity: 7 hours ago