Forum Discussion

s3bt1v1a2by5's avatar
s3bt1v1a2by5
Seasoned Traveler
6 months ago

Zasady wg ea

Polegają na tym, że przeciwko żółwiowi wystawia kota. Bardzo rzadko dla poprawy nastroju jest na odwrót. Przypadki się zdarzają ale są przypadkami,bo zdarzają się przypadkowo. Jeśli jednak w każdym meczu obroną ma 2 razy dłuższe nogi, którymi zagarnia piłkę tyłem przenikając przez nogi atakującego,to coś tu śmierdzi. Każdy się cieszy gdy ma napastnika z szybkością 99 i strzałem albo odwrotnie. Ale ma prawo się wściec jak widzi, że on nagle nie umie biec,a zamiast strzelać pewnie się zastanawia, czy wyłączył żelazko. Dlaczego ea tego nie zmieni? Nie może czy nie chce? Cały świat dostał zbiorowych omamów wytykając te i wiele podobnych błędów? Czy wprowadzając nowy produkt nie da się na nim zarabiać bez kombinacji? Ostatnia rzecz. Po co dziesiątki komunikatów o treści: dodaliśmy nagrody, których nie dostałeś i są do odebrania w sklepie. U mnie nie było jak dotąd ani jednej...

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC 25 Dyskusja ogólna

FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.Latest Activity: 1 day ago
1,012 Posts