Zenada
Właśnie rozegrałem 35 meczy w Rivals bo brakuje do 6 dywizji 2 punktów i przez te 35 meczy ani razu nie wygrałem..same remisy i to w ostatnich sekundach. A najlepsze że karty 82 zwykle zlote biorą moich zawodników bez problemu np Treore 95 szybkości i go dogania Lolek co ma 82 szybkości. Jak mam kontrę to mi nagle zawodnik dobiegający do piłki zwalnia żeby obrońca mógł ta piłkę przejąć. Puszczaliście różne buby no ale to?? I nawet nie chce wam się tego poprawić choć od premiery minęło już chwilę. Żadne zmiany taktyki ani karty jednorazowe nic nie zmieniają i gra się tak samo w każdym meczu. Gdybym tylko wiedział że się będę tak wkur...l nie kupowałbym jej za tą cenę.. może bym poczekał aż będzie tańsza lub kupił Diablo 4. A już o paczkach nie wspomnę.. niewymienne karty może coś wpadnie fajnego ale już jako nagrody wymienne piłkarze max 83. Normalny człowiek nie ma szans żeby coś fajnego dostac..zastanawia mnie skąd ludzie mają karty po 1milion albo 400 tys..ikony...I handlują bo im niepotrzeba....hahaha. Siasc i plakac
.