Forum Discussion
@EA_Kalina napisał/a:
(...) Nie mamy możliwości zmiany wyniku meczów/ statystyk itp.
... Jeśli podejrzewasz jakiegokolwiek gracza o angażowanie się w nieuczciwą rozgrywkę, zachęcamy do wykonania kroków podanych w poniższym linku, aby go zgłosić: https://help.ea.com/en-us/help/faq/report-players-for-cheating-abuse-and-harassment/ (...)
W sprawie zmiany wyników meczowych, przyznania nagród itp. w dalszym ciągu nic się nie zmieniło po naszej stronie.
Jeśli natomiast chcesz zgłosić gracza, ze względu na oszustwo w grze, kliknij zakładkę Inne opcje, we wspomnianym wcześniej artykule lub rozwiń SPOILER.
Możesz mieć możliwość zgłoszenia graczy poprzez EA app.
- Otwórz listę znajomych.
- Kliknij przycisk Dodaj znajomego.
- Wyszukaj ID gracza, którego chcesz zgłosić.
- Kliknij jego nazwę, aby otworzyć profil użytkownika.
- Kliknij … obok nazwy profilu.
- Wybierz ⚠️ Wyślij zgłoszenie.
- Wybierz, dlaczego zgłaszasz danego gracza.
- Powiedz nam, gdzie doszło do zgłaszanego incydentu.
- Przekaż nam wszelkie inne informacje, które pomogą nam w zbadaniu tej sprawy.
- Kliknij Wyślij.
Świetny support ze strony EA, długo się zastanowię zanim kupię kolejną grę od waszej firmy.
- 1 year ago@Mar71n1 nie przejmuj się. Ja dostałem email od EA _Kuba z informacją, że mój post narusza regulamin. Napisałem o graczy, który ewidentnie oszukiwał. EA ma tzw. manager, którzy próbują łatać system promujący "oszukujących" graczy. Dla EA liczy sie tylko kasa a taką daja maniacy, którzy muszą wygrać za wszelką cenę. Moja rada - traktuj FC25 jako zabawę. Jeżeli grasz z kimś kto kantuje, strzel 3 samobóje i zakończysz mecz. Oszuści sami się zapętlą 🙂
- 1 year ago
Ten kto pompuje w to pieniądze jest zwykłym kretynem pozdrawiam.
Featured Places
FC 25 Dyskusja ogólna
Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.Latest Activity: 2 days agoCommunity Highlights
- LukiGK16 months agoRising Newcomer